Thriller: Traitor
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Traitor
Genre: Thriller
Cast: Don Cheadle, Guy Pearce, Said Taghmaoui, Neal McDonough, Jeff Daniels
Bioscoop première: 26-02-2009
Geregisseerd door: Jeffrey Nachmanoff
Productie jaar: 2008
Distributeur: UPI (NL)
Plot beschrijving: De rechtlijnige FBI-agent Roy Clayton (Guy Pearce) geeft leiding aan een onderzoek naar een gevaarlijk internationaal complot. De verdenkingen stapelen zich op tegen een voormalige officier van een commando-eenheid, Samir Horn (Don Cheadle).

Horn is een mysterieuze figuur die banden heeft met terroristische organisaties en steeds in beeld komt als er een grote actie van de FBI mislukt.

Het onderzoek leidt naar Carter (Jeff Daniels), een doorgewinterde freelancer voor de CIA die z’n eigen agenda lijkt te hebben, en naar Max Archer (Neal McDonough), een FBI-agent.

Horn wordt in verband gebracht met een gevangenisuitbraak in Jemen, een bomaanslag in Nice en een inval in London. Maar als aan allerlei bewijsmateriaal een luchtje blijkt te zitten, gaat Clayton zich afvragen of de misnoegde ex-commando Horn wel de schuldige is en of de zaak niet veel gecompliceerder ligt.

In zijn jacht op de waarheid volgt Clayton Horn de hele wereld over. Dan blijkt dat de ongrijpbare ex-militair steeds dieper in een schimmige wereld vol intriges verstrikt raakt.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl