Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor maandag 11 December 2017 -
  Home Alone 4Home Alone 4
  20:30 - 22:15 op RTL8
  Komedie (2002) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 2.5 (24654 stemmen)
  Met French Stewart, Erick Avari, Barbara Babcock e.a

  De ouders van Kevin McAllister zijn ondertussen gescheiden, en Kevin besluit om de kerstvakantie in de villa van Nathalie, de nieuwe vriendin van zijn vader, door de brengen. Op kerstavond wordt er echter in de villa ingebroken door de gangsters Marv en Vera. De boeven binden Kevin’s vader en Nathalie vast, tot groot ongenoegen van de kleine Kevin, die een plan bedenkt om de boeven te kunnen strikken.


  8 Mile8 Mile
  20:30 - 22:40 op SBS9
  Drama (2002) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7 (186282 stemmen)
  Met Eminem, Kim Basinger, Mekhi Phifer e.a

  Jimmy is op zoek naar zijn identiteit en een doel in zijn leven. Met een ongeïnteresseerde familie en een slechte achtergrond leert hij zijn woede, angsten en frustaties te uiten terwijl hij zijn slechte afkomst probeert te onstijgen.


  Bridget Jones: The Edge of ReasonBridget Jones: The Edge of Reason
  20:30 - 22:40 op NET5
  Komedie (2004) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 5.9 (79074 stemmen)
  Met Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent e.a

  Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven.


  The Santa ClauseThe Santa Clause
  20:35 - 22:35 op Veronica
  Komedie (1994) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.4 (67470 stemmen)
  Met Tim Allen, Wendy Crewson, Judge Reinhold e.a

  Scott Calvin werkt op een reclamebureau en na de scheiding deelt hij de voogdij over zijn zoontje Charlie met zijn ex-vrouw. Wonderen gebeuren vaker rond de kerstdagen en Scott verandert in een heuse kerstman. Zijn ex-vrouw neemt hem natuurlijk niet serieus en klaagt hem aan om de volledige voogdij over Charlie te krijgen.


  The Hobbit: An Unexpected JourneyThe Hobbit: An Unexpected Journey
  22:35 - 01:45 op Veronica
  Avontuur (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.9 (650074 stemmen)
  Met Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage e.a

  The Hobbit films vertellen het verhaal over de simpele hobbit Bilbo Balings, die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn gemakkelijke bestaan komt echter abrupt ten einde wanneer op een dag de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt en een groep dwergen meebrengt. Zij weten Bilbo te overtuigen om een tocht te ondernemen waarbij hij oog in oog zal komen te staan met de draak Smaug, die lang geleden een schat heeft gestolen van de Dwergen. De enorme gevaren die een dergelijke toch met zich meebrengt, zijn de onervaren Bilbo echter onbekend. Voor hij het weet, is hij op avontuur en komt hij in aanraking met trollen, wolven, reusachtige spinnen, aardmannen en niet te vergeten de draak Smaug zelf.


  Legally Blonde 2: Red, White & BlondeLegally Blonde 2: Red, White & Blonde
  22:40 - 00:30 op NET5
  Komedie (2003) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.6 (48652 stemmen)
  Met Reese Witherspoon, Sally Field, Regina King e.a

  Elle raakt bezorgd om het testen op dieren wanneer hierdoor de ouders van haar hond niet op de bruiloft van het beest kunnen komen. Elle raakt bevriend met de oudere portier van haar hotel, die haar de weg wijst in Washington DC, waar ze het opneemt tegen de senaat.


  Point of No ReturnPoint of No Return
  22:40 - 00:50 op SBS9
  Actie (1993) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6 (20316 stemmen)
  Met Bridget Fonda, Gabriel Byrne, Dermot Mulroney e.a

  Maggie is veroordeeld voor het vermoorden van een politieagent en zal worden geëxecuteerd door middel van een injectie. Ze wordt ze echter levend wakker en moet moorden voor de staat.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl