Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 15 Juli 2020 -
  Big GameBig Game
  20:30 - 22:15 op RTL7
  Actie (2014) uit Finland
  IMDB-rating: 5.5 (19425 stemmen)
  Met Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson e.a

  Een tiener die kampeert in de bossen, moet de Amerikaanse President redden als Air Force One neergeschoten wordt, vlakbij zijn kampeerplek.


  GreaseGrease
  20:30 - 22:45 op NET5
  Musical (1978) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.2 (172258 stemmen)
  Met John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing e.a

  Het stel Danny en Sandy krijgt een vakantieromance, maar die wordt verstoord als ze hun eigen leventje weer oppakken. Terug op school vindt Danny dat het niet cool is om een relatie te hebben met de brave Sandy, vooral omdat hij beschouwd wordt als de leider van een groepje vrienden. En Sandy vindt Danny achteraf toch niet zo leuk en lief als in de vakantie.


  Lethal Weapon 4Lethal Weapon 4
  20:30 - 23:05 op Veronica
  Actie (1998) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.6 (125861 stemmen)
  Met Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci e.a

  De rechercheurs Martin Riggs, Roger Murtaugh en Lorna Cole onderzoekensamen met de hyperactieve Leo Getz de mensensmokkel, die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Het viertal, dat dit keer wordt bijgestaan door assistent-rechercheur Lee Butters, wordt geconfronteerd met Wah Sing Ku, de gevaarlijkste man in de organisatie. Al snel blijkt dat het oprollen van deze Chinese maffia-bende een zware, dodelijke klus zou kunnen worden voor Riggs en Murtaugh.


  Love at the ShoreLove at the Shore
  20:30 - 22:20 op RTL8
  Komedie (2017) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.4 (1168 stemmen)
  Met Amanda Righetti, Peter Porte, Reagan Shumate e.a

  Alleenstaande moeder Jenna Thompson is de schrijfster van succesvolle jeugdboeken. Binnen vijf weken verwacht haar uitgever een nieuw verhaal. Jenna gaat samen met haar kinderen op vakantie, maar realiseert zich maar al te goed dat ze aan de slag moet met haar nieuwe verhaal. Kort na aankomst ontmoet Jenna de buurman, Lucas McKinnon. In eerste instantie is Jenna niet blij met Lucas. Na enige tijd, wanneer Jenna een andere kant van Lucas te zien krijgt, komt daar verandering in.


  Day of the Dead: BloodlineDay of the Dead: Bloodline
  22:15 - 00:15 op RTL7
  Horror (2017) uit Bulgarije
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Sophie Skelton, Johnathon Schaech, Jeff Gum e.a

  Een klein groepje wetenschappers en militairen woont onderaardse bunkers. Zij zijn de overlevenden van een zombieplaag, die ervoor heeft gezorgd dat zombies de macht hebben overgenomen in de Verenigde Staten. De wetenschappers gebruiken de zombies voor afschuwelijke experimenten. Dit tot groot afgrijzen van de militairen.


  The Truman ShowThe Truman Show
  22:30 - 00:30 op Spike
  Komedie (1998) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.1 (672712 stemmen)
  Met Jim Carrey, Laura Linney, Noah Emmerich e.a

  Het leven van de vriendelijke Truman klopt aan alle kanten, wat niet verwonderlijk is, want hij is 24 uur per dag wereldwijd op TV te zien als hoofdpersoon in zijn eigen soap. Trumen heeft er geen idee van dat zijn hele wereld verzonnen is en dat alle mensen om hem heen acteurs zijn.


  Grease 2Grease 2
  22:45 - 01:00 op NET5
  Komedie (1982) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.2 (26492 stemmen)
  Met Maxwell Caulfield, Michelle Pfeiffer, Lorna Luft e.a

  Het schooljaar 1961-1962 begint en Michael Carrington is de nieuweling op de All American Rydell High School. Hij is verliefd op de sexy Stephanie Zinone, die echter tot de Pink Ladies behoort en dus het exclusieve eigendom is van de machtige T Birds, een groep motorjongens. Het hoofd van de T Birds, Johnny Nogerilli, is nog steeds gek op zijn ex-vriendin Stephanie en accepteert niet dat iemand anders interesse in haar toont.


  Rush Hour 3Rush Hour 3
  23:05 - 00:50 op Veronica
  Actie (2007) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.2 (120050 stemmen)
  Met Chris Tucker, Jackie Chan, Max von Sydow e.a

  In het kloppend hart van Parijs ligt een dodelijk geheim verborgen. In Los Angeles heeft de Chinese ambassadeur Han de identiteit van Shy Shen ontdekt, de leider van de meest gevreesde en invloedrijkste criminele organisatie in de wereld: de Triads. Wanneer Han op het punt staat deze identiteit aan het Internationale Hof bekend te maken wordt hij neergeschoten. De Triads gaan tot het uiterste om hun geheimen te bewaren. Wie kan hen tegenhouden? Gelukkig zijn ze terug van weggeweest: Agent Carter en Commissaris Lee. In Rush Hour 3 reist het beroemde duo af naar Parijs om een wereldwijde criminele samenzwering te stoppen en het leven van een oude vriendin Soo Yung, de nu volwassen dochter van Ambassadeur Han, te redden.<br>


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl