Op Televisie

Films vandaag op de televisie

  1. Films op TV voor maandag 26 Juni 2017 -
    3:10 to Yuma3:10 to Yuma
    20:30 - 23:00 op RTL7
    Avontuur (2007) uit Verenigde Staten
    IMDB-rating: 7.8 (236389 stemmen)
    Met Russell Crowe, Christian Bale, Logan Lerman e.a

    Remake van de gelijknamige film uit 1957. De door droogte geteisterde arme rancher Dan Evans is samen met zijn beide zoons getuige van een zeer gewelddadige overval op een postkoets met de salarissen voor het personeel van de Southern Pacific Railroads door de beruchte outlaw Ben Wade en zijn bende. Wade wordt echter gearresteerd. Dan Evans begeleidt vervolgens tegen een beloning van $200 Wade van Bisbee naar Contention, van waar hij Wade met de trein van tien over drie naar de gevangenis in Yuma moet brengen. Vanaf het vertrek uit Bisbee blijkt de reis niet zonder gevaren te zijn en een psychologische kat en muis spel tussen Evans en Wade begint.


    Police AcademyPolice Academy
    20:30 - 22:30 op Veronica
    Komedie (1984) uit Verenigde Staten
    IMDB-rating: 6.7 (86819 stemmen)
    Met Steve Guttenberg, Kim Cattrall, G.W. Bailey e.a

    De vrouwelijke burgemeester van een belangrijke Amerikaanse stad stelt een verordening in, welke inhoudt dat iedereen een opleiding tot politieagent(e) kan gaan volgen. Vanaf dat moment zijn er geen restricties meer, als leeftijd, geslacht, afkomst, gewicht, lengte of educatieve achtergrond. Dit tot groot ongenoegen van de instructeurs, die een zooitje ongeregeld moeten zien op te leiden tot respectabele overheidsdienaars.


    One ChanceOne Chance
    20:30 - 22:40 op NET5
    Biografie (2013) uit Verenigd Koninkrijk
    IMDB-rating: 6.8 (7474 stemmen)
    Met James Corden, Alexandra Roach, Julie Walters e.a

    Voordat Britain's Got Talent hem aan de hele wereld voorstelde, was Paul Potts niet meer dan een man met een droom. In de biopic One Chance zien we hoe hij uitgroeit tot de operazanger die hij nu is.


    Ice Age: Continental DriftIce Age: Continental Drift
    20:30 - 22:10 op RTL8
    Animatie (2012) uit Verenigde Staten
    IMDB-rating: 6.6 (152284 stemmen)
    Met Aziz Ansari, Joy Behar, Christopher Campbell e.a

    In deze vierde film gaan Manny (Ray Romano), Sid (John Leguizamo) en Diego (Denis Leary) op een nieuw avontuur nadat hun continent losbreekt. Ze gebruiken een ijsberg als schip en moeten het opnemen tegen nieuwe zeemonsters en piraten terwijl ze terug proberen te komen bij hun vrienden.


    De presidentDe president
    21:15 - 22:50 op NPO3
    Komedie (2011) uit Nederland
    IMDB-rating: 4.3 (375 stemmen)
    Met Achmed Akkabi, Najib Amhali, Charlie Dagelet e.a

    Nederland, in de nabije toekomst: de parlementaire democratie en het koningshuis bestaan niet meer. Ergens achter een afgelegen asperge- annex stripclubboerderij ploetert een handjevol illegalen op het land. Eén van hen is de Marokkaanse Joes, die met zijn overactieve neef Hamid naar ons land is gekomen, om geld te verdienen en zo de schade terug te betalen die Hamid thuis in Marokko aangericht heeft. Het werk is zwaar en het enige lichtpuntje in Joes’ zijn leven is zijn stille liefde voor de Roemeense Mila. Als er op een dag een inval van de vreemdelingenpolitie is, en er in de ontstane paniek brand uitbreekt, redt Joes Mila’s leven, maar verliest daarbij zelf het bewustzijn. Als hij wakker wordt blijkt Joes tot een soort Nationale Held geworden. Presidentskandidaat Vlonder, die achter staat in de peilingen, wil hem als Running Mate. Joes heeft er eigenlijk geen zin in, maar Hamid die deze kans op geld en status niet aan zich voorbij wil laten gaan, weet hem over te halen. Als Joes’ onbevangen uitspraken ook nog eens een verrassende uitwerking hebben op de kiezers, bombardeert de pragmatische Vlonder hem tot presidentskandidaat. Dat blijkt een gouden zet: ze winnen verrassend en Joes is president, maar is hij wel geschikt om president te zijn?


    The Book of EliThe Book of Eli
    22:30 - 00:45 op Veronica
    Actie (2010) uit Verenigde Staten
    IMDB-rating: 6.9 (225354 stemmen)
    Met Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis e.a

    De film gaat over een man die alleen door Amerika trekt. Dit doet hij om een boek te beschermen waarin geheimen staan voor het redden van de mensheid, het einde van de wereld is namelijk nabij.


    WimbledonWimbledon
    22:40 - 00:30 op NET5
    Komedie (2004) uit Verenigd Koninkrijk
    IMDB-rating: 6.3 (51546 stemmen)
    Met Kirsten Dunst, Paul Bettany, Kyle Hyde e.a

    Peter Colt is een tennisser die het niet meer heeft, steeds verder zakt hij op de ranglijst en hij bereikt zelfs het dieptepunt als hij op de 119e plaats komt te staan. Gelukkig voor hem komt hij de jonge, mooie gemotiveerde Lizzie Bradbury tegen die hem wel kan motiveren om nog eenmaal een grote prestatie te leveren tijdens Wimbledon.


    The Great RaidThe Great Raid
    23:00 - 01:30 op RTL7
    Actie (2005) uit Verenigde Staten
    IMDB-rating: 6.7 (18984 stemmen)
    Met Benjamin Bratt, James Franco, Robert Mammone e.a

    De Filippijnen in 1945. Onder leiding van Lt. Colonel Henry Mucci (Benjamin Bratt) krijgt het onervaren het 6e Ranger Bataljon de levensgevaarlijke missie het Cabanatuan kamp binnen te vallen en de 500 krijgsgevangenen te bevrijden. Zijn ambitieuze Kapitein Prince komt met een plan om het onmogelijke te doen, waarvoor ze zich diep in vijandelijk gebied zullen moeten wagen. Intussen worden de gevangenen meer en meer door ziekten geteisterd. Majoor Gibson (Joseph Fiennes) heeft geheime en levensgevaarlijke contacten met het verzet. Daarin zit ook Margaret (Connie Nielsen), een verpleegster die door het vuur gaat om hem en zijn mannen te helpen. Dat er meer is tussen de twee wordt echter overschaduwd door de situatie. Houdt de hoop elkaar na de oorlog te zien hen lang genoeg op de been om de grootste reddingsactie ooit te overleven....


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl