Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor maandag 19 Februari 2018 -
  Die Wilde H?rDie Wilde H?r
  15:30 - 17:15 op NPO3
  Familiefilm (2006) uit Duitsland
  IMDB-rating: 5.9 (385 stemmen)
  Met Michelle von Treuberg, Lucie Hollmann, Paula Riemann e.a

  Aan de rand van een grote stad in het noorden van Duitsland wonen 'de wilde kippen', vijf beste vriendinnen uit de vijfde klas die dezelfde interesses hebben. Op een ochtend krijgen ze te maken met een geval van leven en dood: Sprottes oma wil haar kippen slachten. De meiden laten dit niet toe en ze roepen de hulp in van hun aartsvijand 'de pygmeeën', een jongensbende uit hun klas. Naar de roman van Cornelia Funke.


  Kiss the GirlsKiss the Girls
  20:30 - 23:00 op RTL8
  Misdaad (1997) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.6 (49871 stemmen)
  Met Morgan Freeman, Ashley Judd, Cary Elwes e.a

  Acht ontvoerde vrouwen. Alle acht beeldschoon. Alle acht talentvol. Alle acht hebben gemeen dat ze in handen zijn gekomen van de moeilijk grijpbare "verzamelaar" Casanova. De jacht is op hem geopend in deze uitzonderlijk spannende race-tegen-de-klok-thriller, gebaseerd op de bestseller van James Patterson. Eén van de ontvoerde vrouwen,gespeeld door Asley Judd, weet te ontsnappen. Vastbesloten haar mede gevangenen te bevrijden, krijgt ze hulp van Alex Cross (Morgan Freeman), een meester van het onoplosbare. Al snel blijkt dan niet alleen zijn reputatie op het spel staat.


  Indiana Jones and the Last CrusadeIndiana Jones and the Last Crusade
  20:30 - 23:10 op Veronica
  Actie (1989) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.3 (581035 stemmen)
  Met Harrison Ford, Sean Connery, Denholm Elliott e.a

  De vader van Indiana Jones is tijdens zijn zoektocht naar de Heilige Graal, waarvan de inhoud eeuwig leven schenkt, spoorloos verdwenen. Gecontacteerd door de antiekverzamelaar Donovan en in het bezit van de notities van zijn vader, reist Jones naar Venetië. Met de hulp van Dr. Elsa Schneider vindt hij de ontbrekende schakel voor de locatie van de Graal.


  Along Came PollyAlong Came Polly
  20:30 - 22:20 op SBS9
  Komedie (2004) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.9 (106267 stemmen)
  Met Ben Stiller, Jennifer Aniston, Philip Seymour Hoffman e.a

  Reuben, een risicomijdende smetvreeslijder met zwakke darmen, vraagt Polly uit nadat zijn vrouw vreemd is gegaan tijdens de huwelijksreis. Maar is deze vrijgevochten dame met een fret als huisdier wel de ware voor hem?


  Total RecallTotal Recall
  22:00 - 00:15 op FOX
  Actie (1990) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.5 (241292 stemmen)
  Met Arnold Schwarzenegger, Rachel Ticotin, Sharon Stone e.a

  Bouwvakker Douglas Quaid ontdekt dat al zijn herinneringen afkomstig zijn van een chip die geïmplanteerd is in zijn hersenen. Hij blijkt een geheim agent te zijn geweest die een bedreiging vormde voor de overheid, waarna men zijn geheugen heeft vervangen door andere herinneringen.


  SecretariatSecretariat
  22:20 - 00:50 op SBS9
  Drama (2010) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.2 (20667 stemmen)
  Met Diane Lane, John Malkovich, Dylan Walsh e.a

  Lucien Laurin (John Malkovich) is een voormalig jockey en tegenwoordig trainer van kampioenspaard 'Secretariat'. Penny Chenery (Diane Lane) is de eigenares van Meadow Farm, een paardenfokkerij in Virgina. Dankzij haar racepaard Secretariat kruisen de paden van verschillende mensen, waaronder die van Lucien en Penny.


  Wild Wild WestWild Wild West
  23:10 - 01:15 op Veronica
  Actie (1999) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.8 (128585 stemmen)
  Met Will Smith, Kevin Kline, Kenneth Branagh e.a

  James West en partner moeten de identiteit van de verantwoordelijke voor een aantal ontvoeringen achterhalen. Het duo gaat per trein op weg naar New Orleans, waar zij de briljante, maar duivelse wetenschapper Dr. Arliss Loveless ontmoeten.


  Total RecallTotal Recall
  02:15 - 04:00 op FOX
  Actie (1990) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.5 (241292 stemmen)
  Met Arnold Schwarzenegger, Rachel Ticotin, Sharon Stone e.a

  Bouwvakker Douglas Quaid ontdekt dat al zijn herinneringen afkomstig zijn van een chip die geïmplanteerd is in zijn hersenen. Hij blijkt een geheim agent te zijn geweest die een bedreiging vormde voor de overheid, waarna men zijn geheugen heeft vervangen door andere herinneringen.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl