Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 25 April 2018 -
  Mijn vader is een detective: The BattleMijn vader is een detective: The Battle
  15:30 - 16:50 op NPO3
  Avontuur (2012) uit Nederland
  IMDB-rating: 5.8 (44 stemmen)
  Met Cees Geel, Ellen Ten Damme, Beau van Erven Dorens e.a

  In The Battle vormen Mara, Sam en Ortwin een bandje en doen ze mee aan een talentenjacht. Sterre heeft geen zin. Ze is tot over haar oren verliefd op de knappe Marty die onder grote druk van zijn opa ook meedoet.


  Georgia RuleGeorgia Rule
  20:30 - 22:45 op RTL8
  Komedie (2007) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.9 (20313 stemmen)
  Met Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman e.a

  Rachel (Lindsay Lohan) is een rebelse tiener, die door haar labiele moeder (Felicity Huffman) wordt gedwongen om de zomer bij haar grootmoeder (Jane Fonda) door te brengen. De reis die Rachel moet maken en het verblijf bij haar oma, zorgen ervoor dat zij geestelijk sterker en volwassener wordt.


  Underworld: EvolutionUnderworld: Evolution
  20:30 - 22:35 op RTL7
  Actie (2006) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.8 (154038 stemmen)
  Met Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran e.a

  Na jarenlang tegen weerwolven te hebben gevochten, beseft Selene dat ze misleid is. Samen met Michael, een weerwolf/vampierhybride, trekt ze ten strijde tegen Marcus, koning van de vampiers, die de wereld wil overheersen samen met zijn broer.


  Resident Evil: AfterlifeResident Evil: Afterlife
  22:35 - 00:35 op RTL7
  Actie (2010) uit Duitsland
  IMDB-rating: 5.9 (137597 stemmen)
  Met Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates e.a

  Alice (Milla Jovovich) vervolgt in het vierde deel van de populaire Resident Evil films haar reis om overlevenden van het T-Virus te vinden. Ze vecht tégen zombies en vóór een veiligere wereld. Er is alleen een probleem: de Umbrella Company werkt haar nog altijd tegen. Dit keer in de vorm van haar aartsvijand Albert Wesker (Shawn Roberts). In het geruïneerde Los Angeles ontmoet ze een groep overlevenden die sinds het uitbreken van het T-virus is ondergedoken. Samen proberen ze een andere groep overlevenden te redden, die opgesloten zit in een gevangenis. Één van hen is Chris Redfield (Wentworth Miller), de broer van Claire (Ali Larter). Samen gaan ze de strijd aan met de vele zombies die hen op de hielen zitten.


  The WolverineThe Wolverine
  23:15 - 01:40 op Veronica
  Actie (2013) uit Australië
  IMDB-rating: 6.7 (375900 stemmen)
  Met Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima e.a

  In de volgende X-Men spin-off komt Logan (Jackman) tegenover zijn ultieme vijand te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl