Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 7 Juni 2023 -
  MisfitMisfit
  15:30 - 16:45 op NPO3
  Komedie (2017) uit Nederland
  IMDB-rating: 7.3 (27 stemmen)
  Met Djamila, Bente Fokkens, Niek Roozen e.a

  Julia had alles in de Verenigde Staten. Daar was ze populair, had ze een veel bekeken vlog en een boel vriendinnen. Maar terug in Nederland wordt ze door de populairste meisjes van de school als buitenbeentje bestempeld. Zo komt haar leven ineens op de kop te staan!


  One Winter WeddingOne Winter Wedding
  20:25 - 22:10 op RTL8
  Drama (2021) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.1 (722 stemmen)
  Met Taylor Cole, Jack Turner, Rukiya Bernard e.a

  Cara en Ben zijn intussen al een tijdje verloofd. Met de promotour van Cara en de bedrijfsuitbreiding van Ben in het vooruitzicht, besluit het koppel om nog voor deze hectische periode in het huwelijksbootje te stappen. Voor hun intieme huwelijksceremonie besluiten ze terug te keren naar de plek waar de liefde ooit opwakkerde: chalet Clara Lake.


  The Girl with the Dragon TattooThe Girl with the Dragon Tattoo
  20:25 - 23:40 op RTL7
  Misdaad (2011) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.8 (374408 stemmen)
  Met Daniel Craig, Rooney Mara, Christopher Plummer e.a

  Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist krijgt een lucratieve opdracht aangeboden door oud-zakenman Henrik Vanger. Het betreft de zoektocht naar zijn nichtje Harriet Vanger, die veertig jaar geleden plotseling verdween. Blomkvist krijgt hulp van de zonderlinge Lisbeth Salander, een onaangepaste, gecompliceerde en geheel in het zwart geklede hacker.


  Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet StreetSweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
  20:30 - 22:50 op Spike
  Misdaad (2007) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.4 (278886 stemmen)
  Met Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman e.a

  Benjamin Barker (Johnny Depp) wordt ten onrechte door rechter Turpin veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf, maar weet te ontsnappen en zint op wraak. Hij neemt de identiteit van Sweeney Todd aan en keert terug naar zijn oude kapperszaak in Londen boven de broodjeszaak van Mrs. Lovett . Wanneer een andere kapper, de flamboyante Italiaan Pirelli, dreigt Sweeney's ware identiteit te onthullen, snijdt Todd hem zijn keel door. Ze weten niet wat ze met het lijk moeten doen, maar dan bedenkt Mrs. Lovett dat dit 'probleempje' weleens haar slechtlopende zaak zou kunnen redden...


  My Old SchoolMy Old School
  22:30 - 00:15 op NPO2
  Documentaire (2022) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.1 (1387 stemmen)
  Met Alan Cumming, Brandon Lee, Dawn Steele e.a

  De zestienjarige Brandon Lee lijkt een modelstudent: goede punten, vriendelijk tegen iedereen en een echte ster tijdens het schooltoneel. Alleen is hij niet wij hij beweert te zijn. Hoe ver zou jij gaan voor een tweede kans om je droom te verwezenlijken? Wie is Brandon Lee echt? En waarom deed hij zich anders voor? Een grotendeels geanimeerde documentaire, die bewijst dat de realiteit soms vreemder is dan fictie.


  The Possession of Hannah GraceThe Possession of Hannah Grace
  23:40 - 01:25 op RTL7
  Horror (2018) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.7 (739 stemmen)
  Met Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson e.a

  Als een agent net vrijkomt uit een afkickkliniek, krijgt ze een nachtdienst toegewezen in het plaatselijke mortuarium. Daar ontdekt ze al snel een mysterieuze reeks gebeurtenissen met kwaadaardige elementen.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl