Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor zaterdag 21 Oktober 2017 -
  Garfield: A Tail of Two KittiesGarfield: A Tail of Two Kitties
  06:45 - 08:20 op RTL4
  Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 5 (27139 stemmen)
  Met Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Billy Connolly e.a

  Garfield is terug! Hij reist met zijn sidekick Odie af naar Londen, waar zijn baasje Jon vriendin Liz ten huwelijk wil vragen. In de stad van de Big Ben, Buckingham Palace, Scotland Yard en fish & chips, zal Garfield furore maken. Hij wordt per ongeluk verwisseld met de koninklijke kat Prince, die Castle Carlyle geërfd heeft. Garfield geniet met volle teugen van zijn nieuwe leven als de Kat van Carlyle. Hij heeft een butler Smithee, een reeks bedienden en veel eten. Intussen leeft Prince Garfields 'normale' leven; een kroegentocht met Jon en Odie, een lekker stukje lasagna; hij vindt het allemaal geweldig! Maar past de kroon wel bij Garfield? Hoe goed dit altijd gewenste luizenleventje Garfield ook bevalt, Lord Dagis, eerste in lijn voor de kroon, gooit roet in het eten. Hij is jaloers en doet er alles aan om Garfield van de troon te stoten. Is Garfield hiertegen opgewassen?


  Bedknobs and BroomsticksBedknobs and Broomsticks
  14:25 - 16:25 op NPO1
  Avontuur (1971) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7 (26761 stemmen)
  Met Angela Lansbury, David Tomlinson, Roddy McDowall e.a

  Eglantine Price is niet zo maar een gewone heks. Zij woont in Pepperinge Eye, snort rond op een door zwavel aangedreven motorfiets, eet wortels en netels, leert haar stiel per briefwisseling met professor Emelius Brown en droomt ervan de nazi’s, die Engeland met een invasie bedreigen, door haar toverkunsten te vernietigen. Dat is echter niet zo eenvoudig als de corresponderende heks had gedacht. De professor moet zijn school sluiten voor het einde van de cursus. Om de bevrijdende toverformule plus toversteen in haar macht te krijgen, moet Eglantine heel wat lastige obstakels trotseren.


  Hänsel und GretelHänsel und Gretel
  15:30 - 16:50 op NPO3
  Familiefilm (2005) uit Duitsland
  IMDB-rating: 6.2 (94 stemmen)
  Met Sibylle Canonica, Johann Storm, Nastassja Hahn e.a

  Film waarin het bekende sprookje van de gebroeders Grimm over Hans en Grietje op spannende wijze wordt verteld. De houthakker en zijn kinderen Hans en Grietje wonen samen met hun stiefmoeder in het bos. Ze zijn heel arm. Vader weet niet meer hoe hij de kinderen moet voeden. Hij is ten einde raad en laat zich door zijn vrouw overtuigen dat het het beste is voor hen om ze alleen in het bos achter te laten. Arme kinderen! Daar zitten ze dan, midden in het woud.. Gelukkig vinden ze tijdens hun zwerftocht door het bos een klein huisje waar een lief oud vrouwtje blijkt te wonen. Ze mogen zelfs komen eten!


  MadagascarMadagascar
  15:45 - 17:05 op BBC1
  Animatie (2005) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.9 (281907 stemmen)
  Met Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer e.a

  Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.


  Road HouseRoad House
  20:00 - 22:15 op Veronica
  Actie (1989) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.5 (42443 stemmen)
  Met Patrick Swayze, Kelly Lynch, Sam Elliott e.a

  Dalton is een man met een donker verleden die nu als uitsmijter werkt in een bar. Hij krijgt niet alleen te kampen met moeilijke barbezoekers maar ook met de beruchte Brad Wesley, die het stadje in zijn greep houdt. Dalton belooft de stad te bevrijden van de tirannie en knoopt een relatie aan met de mooie dokter Elizabeth Clay.


  Road House 2: Last CallRoad House 2: Last Call
  22:15 - 00:00 op Veronica
  Actie (2006) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.4 (1344 stemmen)
  Met Johnathon Schaech, Jake Busey, Crystal Mantecon e.a

  Nate Tanner, de eigenaar van de Black Pelican Roadhouse, wordt in elkaar geslagen door een lokale drugskoerier en zijn bende als zij proberen hem te dwingen zijn club te verkopen. Zijn neefje Shane (Johnathan Schaech) reist af naar het kleine plaatsje om zijn oom te helpen met het runnen van de club. Shane, normaal werkzaam als undercover narcotica- agent, merkt al snel dat hij in plaats van de barman uit te hangen de club voortdurend moet beschermen tegen allerlei criminele figuren.


  ItIt
  22:35 - 00:25 op SBS9
  Drama (1990) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.9 (68399 stemmen)
  Met Harry Anderson, Dennis Christopher, Richard Masur e.a

  Een plaatsje in Maine werd dertig jaar geleden geteisterd door 'It'. Een groepje kinderen slaagde er destijds in 'It' te verslaan. Nu 'It' terugkeert, opnieuw in de vorm van de clown Pennywise, komen de jeugdvrienden weer bij elkaar om 'It' definitief te vernietigen. Maar 'It' is ditmaal voorbereid.


  My Old LadyMy Old Lady
  22:40 - 00:20 op NPO2
  Komedie (2014) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.3 (6253 stemmen)
  Met Kevin Kline, Michael Burstin, Elie Wajeman e.a

  De berooide New Yorkse schrijver Mathias Gold (Kline) erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Direct reist hij naar de Franse hoofdstad, met als doel het appartement te kunnen verkopen. Maar eenmaal daar komt Mathias erachter dat een oude dame, Mathilde (Smith) met haar dochter Chloé (Scott Thomas) in het appartement woont. De Franse wet schrijft voor dat het appartement pas verkocht mag worden asl Mathilde overlijdt. En dit is niet de enige verrassing die Mathias te wachten staat, want hij leert al snel dat hij zijn vader eigenlijk helemaal niet gekend heeft.


  MargaretMargaret
  23:40 - 02:15 op RTL8
  Drama (2011) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.5 (11994 stemmen)
  Met Matt Damon, Anna Paquin, Mark Ruffalo e.a

  Margaret gaat over een jonge vrouw (Paquin), die getuige is van een busongeluk. Ze is daar behoorlijk van ondersteboven en krijgt te maken met de gevolgen van deze traumatische ervaring.


  Coffee to GoCoffee to Go
  00:00 - 00:15 op Canvas
  (2014) uit
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)

  Een naamloze barista staart naar haar klant. Maar hij wordt verblind door het mooiste meisje dat hij ooit gezien heeft.


  DheepanDheepan
  00:15 - 02:05 op Canvas
  Misdaad (2015) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 7.2 (8657 stemmen)
  Met Jesuthasan Antonythasan, Kalieaswari Srinivasan, Claudine Vinasithamby e.a

  Draait om een Sri Lankaanse Tamil krijger die naar Frankrijk vlucht, en probeert een nieuw leven op te bouwen.


  In Our NameIn Our Name
  00:50 - 02:15 op BBC2
  Drama (2010) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.2 (388 stemmen)
  Met Shah Amin, Begum Coskun, Teresa Critchley e.a

  Suzy is een Britse soldaat. Terugkeren naar het gewone leven na een lange strijd in Irak valt haar niet gemakkelijk. Ze wordt achtervolgd door schuldgevoelens die ze voelt voor de dood van een Irakees kind. Suzy begint geobsedeerd te worden met de veiligheid van haar dochter, wil haar beschermen tegen een bedreiging die niet bestaat. Als haar paranoia groeit, komt haar kind steeds meer in gevaar.


  In the Dark HalfIn the Dark Half
  02:15 - 03:35 op BBC2
  (2012) uit
  IMDB-rating: 5.7 (228 stemmen)

  Nadat een kindje doodgaat, voelt de tiener Marie die op haar moest opletten, zich bedreigd door een onbekende kracht.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl