Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor donderdag 21 Januari 2021 -
  Er ist wieder daEr ist wieder da
  20:30 - 23:00 op RTL7
  Komedie (2015) uit Duitsland
  IMDB-rating: 7.1 (12626 stemmen)
  Met Oliver Masucci, Thomas M. Köppl, Marc-Marvin Israel e.a

  Adolf Hitler wordt wakker in de 21ste eeuw. Hij besluit een carrière als stand up komiek na te jagen.


  Girls TripGirls Trip
  20:30 - 23:00 op NET5
  Komedie (2017) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (18815 stemmen)
  Met Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith e.a

  Vier vriendinnen besluiten samen een tripje te maken. Ze reizen af naar New Orleans voor het jaarlijkse Essence Festival en tijdens deze reis worden vriendschappen opnieuw opgerakeld en komen de dames erachter dat ze heus nog wel een wilde kant hebben.


  Over the HedgeOver the Hedge
  20:30 - 22:00 op Comedy Central
  Animatie (2006) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.8 (130154 stemmen)
  Met Bruce Willis, Garry Shandling, Steve Carell e.a

  Als oplichter R.J. de Wasbeer betrapt wordt bij het stelen van voedsel van Vincent de Beer, redt hij zich door het onmogelijke te beloven: hij zal binnen een week een nieuwe lading voedsel regelen. Intussen ontwaakt een groep dieren van hun winterslaap en komt erachter dat er een woonwijk is gebouwd in hun bos! Hun leider, de gevoelige schildpad Verne, gaat op onderzoek uit en schrikt enorm van de tuinsproeiers, insectenvangers en enge auto's. Dan komt R.J. deze groep onschuldige dieren tegen. Hij ziet een oplossing voor zijn probleem en overtuigt hen ervan dat de woonwijk een fantastische plek is, met een eindeloze hoeveelheid voedsel en van alle gemakken voorzien: er wordt eten voor de dieren buiten gezet in grote metalen bakken. Nadat de dieren onder leiding van R.J. op koekjesjacht zijn geweest, zijn ze overtuigd. Verne blijft echter twijfelen. Hij en R.J. worden toch vriendjes en leren met hun nieuwe vreemde omgeving om te gaan en deze uit te buiten.


  The Purge: Election YearThe Purge: Election Year
  20:30 - 22:40 op SBS9
  Actie (2016) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6 (39035 stemmen)
  Met Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson e.a

  Het is twee jaar geleden dat Leo Barnes zich ervan weerhouden heeft om wraak te nemen tijdens de Purge-avond. Inmiddels is hij hoofd beveiliging van senator Charlie Roan, met als missie haar te beschermen in de strijd om het presidentschap en het overleven van het jaarlijkse ritueel dat de armen en onschuldigen op scherp zet. Wanneer er vervolgens verraad plaatsvindt, worden ze gedwongen de straat op te gaan. Uitgerekend op de avond dat er geen hulp beschikbaar is.


  MunichMunich
  20:30 - 23:40 op Spike
  Drama (2005) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 7.6 (176489 stemmen)
  Met Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds e.a

  Tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München, werd de Israelische ploeg gegijzeld door Palestijnse terroristen. Dit resulteerde in de dood van Israelische deelnemers. Een Mossad-agent krijgt de opdracht een team samen te stellen om de 11 verantwoordelijke Palestijnen te vinden en te vermoorden.


  TracersTracers
  22:40 - 00:25 op SBS9
  Actie (2015) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.6 (13364 stemmen)
  Met Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos, Adam Rayner e.a

  De New Yorkse fietskoerier Cam (Taylor Lautner) slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki (Marie Avgeropoulos) tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.


  Just WrightJust Wright
  23:00 - 01:05 op NET5
  Komedie (2010) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.8 (9793 stemmen)
  Met Queen Latifah, Common, Paula Patton e.a

  Leslie Wright (Queen Latifah) is een vriendelijke fysiotherapeute die de fantastische opdracht krijgt om te werken met de geblesseerde NBA superster Scott McKnight (rapper Common). Vol enthousiasme begint ze aan de zware taak om hem weer in vorm te krijgen voor het nieuwe basketball seizoen. Scott valt als een blok voor haar verleidelijke vriendin Morgan, terwijl Leslie hem langzamerhand ook wel erg leuk begint te vinden…


  The DictatorThe Dictator
  23:00 - 00:50 op RTL7
  Komedie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.4 (212360 stemmen)
  Met Sacha Baron Cohen, Sayed Badreya, Michele Berg e.a

  Sacha Baron Cohen speelt Aladdin, een rijke en meedogenloze dictator die gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladdin zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl