Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 18 Mei 2022 -
  Sawsans geheime missieSawsans geheime missie
  15:30 - 17:05 op NPO3
  Familiefilm (2013) uit Denemarken
  IMDB-rating: 5.7 (85 stemmen)
  Met Johanna Brüel, Sylvester Espersen Byder, Laura Christensen e.a

  De twaalfjarige Karl verhuist tegen zijn zin met zijn moeder van de westkust van Denemarken naar de hoofdstad Kopenhagen. Hij heeft het niet naar zijn zin in zijn nieuwe ruwe en multiculturele omgeving en plant al een ontsnapping terug naar zijn grootouders. Het Turkse meisje Sawsan uit zijn klas neemt hem onder haar vleugels en probeert hem te helpen integreren in de grote stad.


  The HustleThe Hustle
  20:25 - 22:25 op RTL8
  Komedie (2019) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.1 (2366 stemmen)
  Met Timothy Simons, Douggie McMeekin, Ashley McGuire e.a

  'The Hustle' volgt twee vrouwelijke bedriegers die elkaar tegen het lijf lopen. Beide vrouwen zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden, maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te steken. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig.


  Forrest GumpForrest Gump
  20:30 - 23:10 op Spike
  Komedie (1994) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.8 (1316673 stemmen)
  Met Tom Hanks, Rebecca Williams, Sally Field e.a

  President Kennedy ontving hem al als lid van het All American football-team op het Witte Huis. Hij liet zijn blote billen zien aan Lyndon B. Johnson en als lid van het Amerikaanse tafeltennisteam ging hij namens Nixon op bezoek in China. Zijn telefoontje leidde tot het Watergate-schandaal. De 75 bereikte zijn IQ nauwelijks, maar op zijn simpele manier drukte Forrest Gump zijn voetsporen in drie decennia Amerikaanse geschiedenis.


  MaraudersMarauders
  20:30 - 22:40 op RTL7
  Actie (2016) uit Canada
  IMDB-rating: 5.5 (12513 stemmen)
  Met Bruce Willis, Christopher Meloni, Dave Batista e.a

  Een niet te traceren groep van bankrovers wordt achterna gezeten door een suïcidale FBI-agent die een dieper doel vindt achter hun overvallen.


  10 Minutes Gone10 Minutes Gone
  22:40 - 00:40 op RTL7
  Actie (2019) uit Canada
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Bruce Willis, Michael Chiklis, Meadow Williams e.a

  Frank Sullivan is een professionele bankrover waarbij nog nooit een klus is misgelopen, totdat zijn broer tijdens een overval wordt gedood. Bewusteloos geslagen, wordt Frank wakker in een smerig steegje zonder herinnering aan hoe de overval misging of wie zijn broer neerschoot. Voor Franks baas, de gewelddadige misdaadbaas Rex, doet dat er allemaal niet toe. Hij wil gewoon de buit die Frank niet heeft. Met slechts weinig tijd en informatie moet Frank uitzoeken welk lid van hun groep hen heeft verraden, voorkomen dat de huurmoordenaar van Rex hem inhaalt en een mysterieus koffertje lokaliseren om zijn eigen huid te redden en de dood van zijn broer te wreken.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl