Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor donderdag 28 Oktober 2021 -
  Death WishDeath Wish
  20:30 - 22:40 op RTL7
  Actie (2018) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.4 (35907 stemmen)
  Met Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue e.a

  Een milde vader verandert in een moordmachine, nadat zijn gezin verscheurd wordt door een geweldsdaad.


  Suicide SquadSuicide Squad
  20:30 - 22:55 op Veronica
  Actie (2016) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.6 (250339 stemmen)
  Met Will Smith, Jaime FitzSimons, Ike Barinholtz e.a

  Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en speelt zich af in een wereld zonder Superman, waarin de regering probeert te bepalen hoe het om moet gaan met de eventuele komst van een buitenaards wezen met snode plannen. De meedogenloze inlichtenofficier Amanda Waller (Viola Davis) biedt aan om de ergste criminelen van de samenleving te rekruteren: de criminelen met dodelijke vaardigheden en bovenmenselijke krachten. Haar eerste doelwit: de bezeten archeoloog June Moone/Enchantress (Cara Delevigne). Als Midway City bedreigd wordt door een krachtige mythische vijand, krijgt Wallers plan groen licht. Ze sluit een deal met het complete team van gevangenen: Deadshot (Will Smith) krijgt zijn rechten terug, Harley (Margot Robbie) uit haar kooi bevrijd, Diablo (Jay Hernandez) stapt uit zijn brandveilige cel, Boomerang (Jai Courtney) en Slipknot (Adam Beach) krijgen de wapens waar ze hun naam aan ontlenen terug en Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) komt uit het moeras. De enige voorwaarde is deze: Gehoorzaam of ga dood. Dit wordt strikt gehandhaafd door leider Rick Flag (Joel Kinneman), de samoerai Katana (Karen Fukuhara) en natuurlijk de explosieve apparaten – ontwikkeld door Wayne Enterprises – die in hun nek zitten. De aankomst van de getatoeëerde megacrimineel The Joker (Jared Leto) uit Gotham City zou de missie echter kunnen verdoemen, dankzij zijn plan om herenigd te worden met zijn ware liefde, Harley.


  The Other WomanThe Other Woman
  20:30 - 22:40 op NET5
  Komedie (2014) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6 (102446 stemmen)
  Met Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau e.a

  De komedie The Other Woman draait om een vrouw die erachter komt dat zij het liefje is van een getrouwde man. Nadat ze is bijgekomen van de schrik, besluit ze wraak te nemen op de man door aan te pappen met zijn vrouw.


  Fun SizeFun Size
  20:30 - 22:15 op Spike
  Komedie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.4 (10995 stemmen)
  Met Victoria Justice, Jackson Nicoll, Chelsea Handler e.a

  Een sarcastische tiener (Victoria Justice) raakt in de problemen doordat haar broertje, waarop ze aan het passen is, plots verdwijnt tijdens 'trick-or-treating' op Halloween avond. Ze moet noodgedwongen een beroep doen op haar beste vriend en een aantal 'niet zo leuke' kinderen om zo haar broertje weer te vinden voordat de nacht over is.


  HitchHitch
  22:40 - 01:00 op NET5
  Komedie (2005) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.6 (251241 stemmen)
  Met Will Smith, Eva Mendes, Kevin James e.a

  De meeste mannen hebben problemen met het vinden van liefde, doordat ze zichzelf niet kunnen zijn. Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) is gespecialiseerd adviseur in eerste indrukken en helpt mannen met dit probleem. Hij organiseert de eerste drie afspraakjes van zijn cliënten en stiekem is Hitch verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York. Sara (Eva Mendes), verslaggeefster voor een dagelijks roddelblad, komt in aanraking met Hitch en haar professionele en persoonlijke leven komen hierdoor overhoop te liggen.


  Reasonable DoubtReasonable Doubt
  22:40 - 00:20 op RTL7
  Misdaad (2014) uit Duitsland
  IMDB-rating: 5.7 (14467 stemmen)
  Met Dominic Cooper, Samuel L. Jackson, Gloria Reuben e.a

  Reasonable Doubt gaat over Mitch Brockden (Cooper), een officier van justitie die op een dag iemand doodrijdt en vervolgens besluit door te rijden. Een andere man (Jackson) wordt beschuldig, maar Mitch besluit de zaak te verwerpen. De vrijgesproken man blijkt achteraf toch niet zo heel onschuldig en Mitch moet alles op alles zetten om de moordenaar alsnog achter tralies te krijgen.


  Street Fighter: The Legend of Chun-LiStreet Fighter: The Legend of Chun-Li
  22:55 - 00:45 op Veronica
  Actie (2009) uit Canada
  IMDB-rating: 3.7 (19888 stemmen)
  Met Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough e.a

  Chun-Li (Kristin Kreuk) is een mooie Chinese agente die dankzij haar snelle benen haar tegenstanders in elke missie weet uit te schakelen. Als ze een missie krijgt om de meester-moordenaar Gen te vinden begint ze een lange reis naar gerechtigheid. Voordat ze ooit bij Gen uitkomt ondervindt ze vele struikelblokken die het haar in deze missie erg moeilijk weten te maken.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl