Op Televisie

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor dinsdag 27 Juli 2021 -
  AssassinsAssassins
  14:15 - 16:00 op NPO2
  Documentaire (2020) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8 (3153 stemmen)
  Met , , Anna Fifield e.a

  De mysterieuze moord op Kim Jong-nam, de halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, leidt tot een wereldwijd onderzoek. Twee vrouwen staan terecht voor de moord. Zijn ze meedogenloze moordenaars of politieke pionnen in een verwrongen spel?


  Het Dappere KleermakertjeHet Dappere Kleermakertje
  15:40 - 16:40 op NPO3
  Familiefilm (2008) uit Duitsland
  IMDB-rating: 6.4 (85 stemmen)
  Met Kostja Ullmann, Karoline Schuch, Axel Milberg e.a

  Sprookjesfilm naar een verhaal van de gebroeders Grimm. David begint als leerling bij een kleermaker en groeit langzamerhand uit tot een meesterkleermaker, die zelfs het hart van de mooie prinses verovert.


  A Honeymoon to RememberA Honeymoon to Remember
  20:25 - 22:25 op RTL8
  Komedie (2021) uit Canada
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Rebecca Dalton, Eddie McRae, Brendan Taylor e.a

  Als de prachtige jonge vrouw Ava voor het altaar staat, besluit haar verloofde de benen te nemen. Ze is hevig geschokt, maar besluit toch in haar eentje op huwelijksreis te gaan. In een romantische en zomerse omgeving zet ze alles op een rijtje en denkt ze na over de toekomst. Maar dan duikt opeens haar ex-verloofde op. Kan ze hem vergeven?


  ...continuavano a chiamarlo Trinità...continuavano a chiamarlo Trinità
  20:30 - 23:00 op RTL7
  Komedie (1971) uit Italië
  IMDB-rating: 7.3 (9797 stemmen)
  Met Terence Hill, Bud Spencer, Yanti Somer e.a

  De goedmoedige broers Trinity en Bambino beloven hun stervende vader dat ze bandieten zullen worden. Ze gaan erop uit, plegen bankovervallen en stelen vee. Wanneer ze de kans krijgen een huifkar met arme mensen te beroven, kunnen de broers het echter niet.


  Manchester by the SeaManchester by the Sea
  20:30 - 23:20 op SBS9
  Drama (2016) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.5 (11328 stemmen)
  Met Casey Affleck, Ben O'Brien, Kyle Chandler e.a

  Een loodgieter uit Boston keert terug naar zijn woonplaats, nadat hij te horen krijgt dat zijn broer is overleden. Hierdoor krijgt hij de zorg over zijn 16-jarige neefje en wordt hij door een tragedie uit het verleden achtervolgd.


  The FugitiveThe Fugitive
  20:30 - 23:10 op Veronica
  Actie (1993) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.8 (215340 stemmen)
  Met Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward e.a

  Dr. Richard Kimble is een gedistingeerde chirurg, heeft een perfect leven, een beeldschone vrouw, wordt gerespecteerd in de medische wereld en woont in een prachtige buurt. Alles loopt op rolletjes totdat zijn vrouw Helen op een avond wordt vermoord. Schuldig bevonden aan de moord op zijn vrouw wordt Richard tot levenslang veroordeeld. Richard weet echter te ontsnappen en is vastbesloten de werkelijke moordenaar van Helen te vinden.


  0,03 Seconde0,03 Seconde
  22:50 - 00:20 op NPO2
  Documentaire (2017) uit Nederland
  IMDB-rating: 7.6 (8 stemmen)
  Met Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sebastiaan Verschuren e.a

  Vijf Nederlandse zwemmers worden gevolgd tijdens hun ‘weg naar Rio’. In hun voorbereidingen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, werken ze hard om die ene milliseconde van hun tijd af te werken. Elk detail maakt het verschil tussen winst en verlies.


  Anche gli angeli mangiano fagioliAnche gli angeli mangiano fagioli
  23:00 - 01:50 op RTL7
  Actie (1973) uit Italië
  IMDB-rating: 6.3 (1700 stemmen)
  Met Giuliano Gemma, Bud Spencer, Robert Middleton e.a

  Charlie (Bud Spencer) is een sterke maar straatarme gemaskerde worstelaar en Sonny (Giuliano Gemma) is een charmante flierefluiter. Sonny ontmoet Charlie bij een worstelwedstrijd en is al snel onder de indruk van zijn krachten. Als Charlie weigert voor de maffia een wedstrijd met opzet te verliezen, looft maffiabaas Angelo een forse beloning voor diegene die hem verslaat. Heel de colosseum keert zich tegen Charlie maar Sonny helpt hem te ontsnappen. Als ze elkaar later bij toeval weer tegenkomen bedenken ze een plan. Moe van het constant straatarm zijn, besluiten ze zich voor te doen als twee keiharde ex-maffialeden om zo in dienst te komen bij de lokale maffiabaas Angelo. Hoe zal dat aflopen.


  The PeacemakerThe Peacemaker
  23:10 - 01:35 op Veronica
  Actie (1997) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.9 (47201 stemmen)
  Met George Clooney, Nicole Kidman, Marcel Iures e.a

  Twee treinen, zwaar beladen met kernwapens, krijgen een ongeluk in Rusland wat een enorme explosie tot gevolg heeft. Kernwapenexpert Julia Kelly gelloft niet in een ongeluk. Kolonel Thomas Devoe evenmin. Samen krijgen ze opdracht uit te zoeken of het gaat om een samenzwering.


  The Color PurpleThe Color Purple
  23:20 - 02:05 op SBS9
  Drama (1985) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.8 (79234 stemmen)
  Met Danny Glover, Whoopi Goldberg, Margaret Avery e.a

  Celie is jarenlang seksueel misbruikt door haar stiefvader en heeft twee kinderen op de wereld gezet die ze allebei af heeft moeten staan. Op haar veertiende wordt ze uitgehuwelijkt aan de weduwnaar Albert die haar behandelt als een slavin en haar scheidt van de enige persoon van wie ze zielsveel houdt, haar zus Nettie.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl