Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor donderdag 27 Juni 2019 -
  AvatarAvatar
  20:30 - 23:40 op SBS9
  Actie (2009) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.8 (1010182 stemmen)
  Met Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver e.a

  Jake Sully is een gehandicapte oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde. Deze planeet wordt bewoond door de Na'vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na'vi doen er alles aan hun volk te beschermen tegen de mensen en Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen.


  Beverly Hills CopBeverly Hills Cop
  20:30 - 22:40 op RTL7
  Actie (1984) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.3 (142793 stemmen)
  Met Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton e.a

  De goedgebekte en eigenzinnige Detroit-agent Axel Foley komt altijd in conflict met zijn superieur, omdat hij de zaken op zijn eigen manier regelt en niet volgens het boekje. Wanneer zijn beste vriend wordt vermoord, vertrekt Axel in zijn oude rammelbak naar Beverly Hills om de moordenaars op te sporen.


  What a Girl WantsWhat a Girl Wants
  20:30 - 22:35 op NET5
  Komedie (2003) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.8 (48059 stemmen)
  Met Amanda Bynes, Colin Firth, Kelly Preston e.a

  De tiener Daphne reist af van New York naar Engeland om op zoek te gaan naar haar vader. Hij weet niet dat hij een kind heeft met zijn Amerikaanse vriendin die hij ontmoette toen hij in Marokko werkte. Terwijl Daphne haar vader probeert te leren kennen moet ze zich aanpassen aan de voor haar nieuwe sociale regels waar ze mee te maken krijgt.


  MaxMax
  21:10 - 22:45 op Eén
  Familiefilm (1994) uit Canada
  IMDB-rating: 5.8 (49 stemmen)
  Met R.H. Thomson, Denise Crosby, Walter Dalton e.a

  Max woont samen met zijn chagrijnige vader Gaspard en zijn zestienjarige dochter Sophie boven de familiezaak. Het is de bedoeling dat Max de zaak gaat overnemen van zijn vader, maar Max is alleen maar geïnteresseerd in Latijns-Amerikaanse dansen


  Mrs. DoubtfireMrs. Doubtfire
  22:35 - 01:10 op NET5
  Komedie (1993) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.9 (188842 stemmen)
  Met Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan e.a

  Daniel Hillard is net gescheiden van zijn vrouw Miranda en hij is verbitterd dat hij zij kinderen maar zelden mag zien. Wanneer zijn ex een advertentie plaatst voor een kinderoppas, verkleedt hij zich als een oudere dame en solliciteer naar de baan, om zo zijn kinderen vaker te kunnen zien.


  Beverly Hills Cop IIBeverly Hills Cop II
  22:40 - 00:45 op RTL7
  Actie (1987) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.4 (88659 stemmen)
  Met Eddie Murphy, Judge Reinhold, Jürgen Prochnow e.a

  Politieman Axel Foley verlaat zijn basis Detroit opnieuw om in Beverly Hills de strijd aan te binden met een groep criminelen, die bekend staat om hun Alphabet Crimes, waarbij overvallen gepleegd worden op zwaarbewaakte objecten. Axel wordt hierdoor weer herenigd met rechercheur Rosewood en sergeant Taggart.


  Het Wonder van Le Petit PrinceHet Wonder van Le Petit Prince
  22:55 - 00:00 op NPO2
  Documentaire (2018) uit Nederland
  IMDB-rating: 6.6 (15 stemmen)
  Met e.a

  Le Petit Prince, Antoine de Saint-Exupéry’s beroemde filosofische (kinder)boek over vriendschap, liefde en respect is een van de meest vertaalde literaire werken ter wereld. In The Miracle of the Little Prince reist Marjoleine Boonstra naar de personen die dit kleine meesterwerk uit het Frans hebben omgezet in het Tibetaans, Tamazight (Noord-Afrika), Sámi (het noorden van Finland en Scandinavië) of Nawat (El Salvador) – stuk voor stuk bedreigde talen.


  Beverly Hills Cop IIIBeverly Hills Cop III
  00:45 - 02:35 op RTL7
  Actie (1994) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.5 (59356 stemmen)
  Met Eddie Murphy, Jon Tenney, Joey Travolta e.a

  Politierechercheur Axel Foley is getuige van een schietpartij waarbij zijn baas, hoofdinspecteur Todd, om het leven komt. Met zijn laatste adem vraagt Todd Foley wraak te nemen op zijn moordenaar. Hij komt op het spoor van een bende valsemunters die belangen hebben in een recreatiepark in Los Angeles. Ook de man die zijn baas doodschoot, blijkt hierbij betrokken te zijn.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl