Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 30 November 2022 -
  Good Morning Christmas!Good Morning Christmas!
  20:25 - 22:20 op RTL8
  Drama (2020) uit Canada
  IMDB-rating: 6.9 (1435 stemmen)
  Met Alison Sweeney, Marc Blucas, Nicole Oliver e.a

  Melissa en Brian presenteren de ochtendshow "Bright and Merry". Voor de camera vormen ze een perfect duo, maar achter de schermen kibbelen ze heel wat af. Het helpt niet bepaald als Brian stiekem besluit ontslag te nemen.


  Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet StreetSweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
  20:30 - 22:50 op Spike
  Misdaad (2007) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.4 (278886 stemmen)
  Met Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman e.a

  Benjamin Barker (Johnny Depp) wordt ten onrechte door rechter Turpin veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf, maar weet te ontsnappen en zint op wraak. Hij neemt de identiteit van Sweeney Todd aan en keert terug naar zijn oude kapperszaak in Londen boven de broodjeszaak van Mrs. Lovett . Wanneer een andere kapper, de flamboyante Italiaan Pirelli, dreigt Sweeney's ware identiteit te onthullen, snijdt Todd hem zijn keel door. Ze weten niet wat ze met het lijk moeten doen, maar dan bedenkt Mrs. Lovett dat dit 'probleempje' weleens haar slechtlopende zaak zou kunnen redden...


  The Day After TomorrowThe Day After Tomorrow
  20:30 - 22:50 op Veronica
  Actie (2004) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.4 (327806 stemmen)
  Met Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum e.a

  Weerdeskundige Jack Hall waarschuwt met weinig succes voor de invloed die de opwarming van de aardbol zal hebben op het klimaat. Wanneer het noordelijk halfrond van de planeet daadwerkelijk het slachtoffer wordt van tornado's, overstromingen en gigantisch lage temperaturen wordt hij eindelijk serieus genomen. Terwijl het zuiden van Amerika in aller ijl wordt ge�vacueerd, wordt de noorderlingen geadviseerd binnen te blijven, en op het beste te hopen. Hall besluit naar het noorden af te reizen om hier zijn zoon te vinden, die samen met enkele medestudenten gestrand is in een bibliotheek.


  Valerian and the City of a Thousand PlanetsValerian and the City of a Thousand Planets
  20:30 - 23:15 op RTL7
  Actie (2017) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Cara Delevingne, Dane DeHaan, Elizabeth Debicki e.a

  Valerian is gebaseerd op het gelijknamige populaire Franstalige stripboek dat in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het verhaal werd in 1967 geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres en gaat over een ruimte- en tijdreizende agent (DeHaan) en zijn roodharige sidekick Laureline (Delevingne).


  Christmas Made to OrderChristmas Made to Order
  22:20 - 00:05 op RTL8
  Romantiek (2018) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.7 (3893 stemmen)
  Met Alexa Vega, Jonathan Bennett, JoMarie Payton e.a

  Architect Steven heeft zijn familie uitgenodigd voor kerst, maar weet niet goed hoe hij alles moet regelen. Daarom huurt hij feestdagenexpert Gretchen in. Zij zorgt voor de ultieme kerstsfeer in huize Steven en er springt een vonk over tussen de twee. Als Gretchen een belangrijke kans krijgt, moeten ze beslissen wat �cht belangrijk is in het leven.


  Deep ImpactDeep Impact
  22:50 - 01:10 op Veronica
  Sci-Fi (1998) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.1 (135083 stemmen)
  Met Robert Duvall, T�a Leoni, Elijah Wood e.a

  Een enorme komeet nadert de Aarde, en er worden plannen gemaakt om hem uit zijn koers te stoten. Naast een selectie van onmisbare mensen zal een loterij onder de bevolking gaan uitmaken wie van hen onder de grond onder mag duiken. Ondertussen wordt alles in het werk gesteld om de botsing tegen te gaan.


  Resident Evil: The Final ChapterResident Evil: The Final Chapter
  23:15 - 01:20 op RTL7
  Actie (2016) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 6.1 (19455 stemmen)
  Met Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter e.a

  Pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in Resident Evil: Retribution op. De mensheid staat op het punt de strijd te verliezen, nu Alice verraden is door Wesker in Washington D.C. Als enige overlevende van wat de laatste strijd tussen mens en de ondoden had moeten zijn, moet ze terugkeren naar de plek waar alles begonnen is: Raccoon City. Daar verzamelt de Umbrella Corporation zijn krachten voor een laatste aanval op de overgebleven overlevenden van de apocalyps. In een race tegen de klok moet Alice samenwerken met oude vrienden en vindt ze een onwaarschijnlijke bondgenoot. Tussen het terugkrijgen van haar bovenmenselijke krachten en de aanstaande aanval van Umbrella, moet Alice een moeilijk gevecht ondernemen om de mensheid te redden.


  The Elephant ManThe Elephant Man
  00:50 - 02:50 op BBC2
  Biografie (1980) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.2 (194332 stemmen)
  Met Anthony Hopkins, John Hurt, Anne Bancroft e.a

  De jonge chirurg Frederick Treves heeft, samen met hoofdverpleegkundige Mothershead, de zorg op zich genomen voor een ernstig misvormde man. Zijn naam is John Merrick en kan zijn leven hooguit slijten als 'Olifantman' op de kermis. Merrick lijkt zeer dom en niet in staat tot nadenken, noch spreken. Treves slaagt erin om hem met veel geduld een beetje te laten praten.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl