Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor donderdag 18 Oktober 2018 -
  K3 DierenhotelK3 Dierenhotel
  12:00 - 13:25 op NPO3
  Familiefilm (2014) uit België
  IMDB-rating: 5.9 (74 stemmen)
  Met Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman e.a

  Kristel boekt een weekendje in een luxueuze beautyfarm. Datzelfde weekend besluiten Josje en Karen te gaan helpen in het dierenhotel van Bas. Alle drie de meisjes zijn verliefd op hem. De plannen vallen echter in het water, als de gps-apparaten van de meiden per ongeluk verwisseld raken, waardoor ze aankomen op de verkeerde bestemmingen. Dat zorgt voor heel wat hilariteit! Maar als het dierenhotel van Bas in gevaar blijkt te zijn, slaan de meiden de handen in elkaar, om het te redden.


  Dance Academy: The MovieDance Academy: The Movie
  15:30 - 15:31 op NPO3
  Drama (2017) uit Australië
  IMDB-rating: 7.6 (153 stemmen)
  Met Alex Acosta, Alicia Banit, Chris Bartlett e.a

  Volgt de oorspronkelijke leden van de Dance Academy tv-show, en volgt waar de personages nu in hun levens zijn.


  Single by ContractSingle by Contract
  15:31 - 17:10 op NPO3
  Komedie (2010) uit Duitsland
  IMDB-rating: 6.6 (1375 stemmen)
  Met Anna Fischer, Kostja Ullmann, Inka Friedrich e.a

  De 17-jarige Lila wordt halsoverkop verliefd, niet wetende dat haar geliefde Chriz, een topster is van een trendy Duitse band. Er ontwikkelt zich een turbulente en romantische verwarring, vol humor en charme.


  Cowboys & AliensCowboys & Aliens
  20:30 - 23:00 op RTL7
  Actie (2011) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6 (171002 stemmen)
  Met Daniel Craig, Abigail Spencer, Buck Taylor e.a

  1875. New Mexico. Een vreemdeling genaamd Jake Lonergan, die zijn geheugen kwijt is, komt aan in het woestijndorpje Absolution. Al snel ontdekt hij dat hij er niet welkom is. Mensen handelen alleen als Kolonel Dolarhyde hen dat opdraagt, en het is juist Dolarhyde die niet gesteld is op de vreemdeling. Als aliens Absolution aanvallen blijkt echter dat de inwoners op niemand anders kunnen vertrouwen dan Lonergan, die zelf ook begint te ontdekken dat hij de sleutel vormt tegen de buitenaardse bedreiging. Oorspronkelijk zou de hoofdrol van Lonergan gespeeld worden door Robert Downey Jr., maar hij kon uiteindelijk toch niet meespelen omdat hij druk was met andere films. Daarom besloot men Daniel Craig aan te nemen voor de rol, die vervolgens Eva Green aanraadde voor de rol van zijn vrouwelijke tegenspeelster. Green besloot echter niet mee te doen, waarop Olivia Wilde gecast werd.


  17 Again17 Again
  20:30 - 22:40 op NET5
  Komedie (2009) uit
  IMDB-rating: 6.4 (145919 stemmen)
  Met Matthew Perry, Zac Efron, Leslie Mann e.a

  Het leven van Mike O'Donnell is toch niet zo gelopen zoals hij gehoopt had. Wat als hij het allemaal nog een keer over kon doen? Hij wenst dat hij terug naar de middelbare school kan gaan om het te veranderen. Dan wordt hij op een dag wakker, is weer zeventien en krijgt hij de kans om zijn leven te herschrijven.


  Cars 2Cars 2
  20:30 - 22:35 op SBS9
  Animatie (2011) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (104432 stemmen)
  Met Larry The Cable Guy, Owen Wilson, Michael Caine e.a

  Werk aan het vervolg op de Pixar-film Cars begon al in 2006, toen regisseur John Lasseter bezig was met de promotietour van de eerste film in Europa. Toen bedacht hij het verhaal, dat wederom Lightning McQueen en Mater volgt. In deze film reizen ze naar Japan en Europa voor hun eerste grote Grand Prix, maar zoals te verwachten valt lopen ze meteen tegen problemen aan. Niet alleen moet Mater de snelste auto ter wereld assisteren, maar daarnaast raakt hij betrokken bij een internationaal spionagecomplot, waardoor hij het moeilijk krijgt. Cars 2 is de eerste film voor Pixar om zeer slecht beoordeeld te worden door filmcritici. Op RottenTomatoes is het de eerste film die de status ‘rotten’ krijgt. Met een percentage van 33% gebaseerd op 141 recensies, valt de film bij critici dus vies tegen. Zo had Mary Pols in haar recensie voor TIME Magazine het volgende te zeggen: A Pixar movie is always lively, and this might be the studio's liveliest (and loudest) yet — but its leanest in terms of warmth and heart. The movie coasts on endless puns and visual gags.


  Cannonball Run IICannonball Run II
  22:35 - 00:50 op SBS9
  Actie (1984) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.8 (11582 stemmen)
  Met Burt Reynolds, Dom DeLuise, Dean Martin e.a

  De sjeik van de Cannonball Run looft een miljoen dollar uit voor de Cannonball-racer die als eerste in Connecticut aankomt. J.J., Victor, Doc, Fenderbaum, Blake, Marcie, Jill, Mel, Terry, Jackie en Arnold nemen de uitdaging aan en gaan van start in hun meest buitenissige voertuigen. Maar voor zij Connecticut ook maar in zicht krijgen, zijn er heel wat moeilijkheden te overwinnen. Zo wordt de sjeik gekidnapt door een bende uit Las Vegas. Tijdens alle verwikkelingen komt J.J. in het bezit van een koffer met een miljoen dollar. Met de mooie Betty, die hij onderweg heeft opgepikt, zet hij koers naar het westen en niet naar Connecticut.


  Neighbors 2: Sorority RisingNeighbors 2: Sorority Rising
  22:40 - 00:35 op NET5
  Komedie (2016) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.7 (96044 stemmen)
  Met Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne e.a

  In Bad Neighbors 2 krijgen Mac (Rogen) en Kelly Radner (Byrne) dit keer te maken met een meisjesstudentenclub, welke zich vestigt in hun straat. De meisjes maken er uiteraard een potje van en het geeft het stel een blik op de toekomst van hun eigen dochter. En ja, dat maakt hen doodsbang. Oude bekende Teddy Sanders (Efron) maakt het feest compleet.


  The Last LegionThe Last Legion
  23:00 - 01:10 op RTL7
  Actie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 5.4 (29483 stemmen)
  Met Colin Firth, Ben Kingsley, Aishwarya Rai e.a

  476 na Christus. Het eens zo machtige Romeinse Rijk davert op zijn grondvesten. Romulus Augustulus, de keizerlijke troonopvolger, wordt door de Goten gevangen genomen en opgesloten in een afgelegen vesting. Een aantal getrouwen onder leiding van Aurelius - bevelhebber van een uitgedund legioen - en de geleerde Ambrosinus, slagen erin hem te bevrijden. Achternagezeten door de Gothische leider Odoaker vluchten ze naar het Noorden in de hoop in Brittanië nog een legioen te vinden dat hen kan helpen. In hun zoektocht worden ze geholpen door een mysterieus zwaard en door een mysterieuze oosterse krijger.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl