Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 14 April 2021 -
  Pok?n 3 the Movie: Spell of the UnownPok?n 3 the Movie: Spell of the Unown
  13:25 - 14:35 op Nickelodeon
  Animatie (2000) uit Japan
  IMDB-rating: 5.9 (13129 stemmen)
  Met Rica Matsumoto, Veronica Taylor, Rachael Lillis e.a

  Een enorme kristallen catastrofe wordt losgelaten op Greenfield — en Ash, Pikachu en hun vrienden moeten uitzoeken hoe ze de schade aan de eens zo prachtige stad ongedaan kunnen maken. Dan gebeurt er iets vreselijks: de moeder van Ash wordt ontvoerd door de machtige Entei, een Pokémon waarvan werd gedacht dat hij alleen in legenden bestond.


  De krokodillenbendeDe krokodillenbende
  15:30 - 17:00 op NPO3
  Avontuur (2009) uit Duitsland
  IMDB-rating: 6.2 (638 stemmen)
  Met Nick Romeo Reimann, Fabian Halbig, Leonie Tepe e.a

  De tienjarige Hannes heeft er veel voor over om opgenomen te worden in de Krokodillenbende. Maar bij de levensgevaarlijke capriolen op het gammele dak van een verlaten fabriek gaat het mis. Juist op dat moment speurt rolstoeler Kai met zijn telescoop de horizon af. Hij krijgt de in nood verkerende Hannes in beeld en belt onmiddellijk het alarmnummer. Wanneer Hannes later zijn redder gaat bedanken, leert hij Kai kennen, die zich wegens een verlamming in een rolstoel voortbeweegt. Ook Kai zou graag bij de bende opgenomen worden, maar de meeste bendeleden vinden een rolstoeler maar lastig. Al gauw moeten ze hun mening herzien, want Kai kan meer dan iedereen denkt. Dat blijkt als de winkel van de moeder van Hannes is beroofd.


  Pok?n: The First Movie - Mewtwo Strikes BackPok?n: The First Movie - Mewtwo Strikes Back
  15:35 - 16:55 op Nickelodeon
  Animatie (1998) uit Japan
  IMDB-rating: 6.1 (34608 stemmen)
  Met Veronica Taylor, Philip Bartlett, Rachael Lillis e.a

  Ash, Pikachu en hun vrienden komen tegenover de machtige Mewtwo te staan.


  Weg van JouWeg van Jou
  20:25 - 22:30 op RTL8
  Komedie (2017) uit Nederland
  IMDB-rating: 6.5 (218 stemmen)
  Met Peter Bolhuis, Leny Breederveld, Guy Clemens e.a

  De stadse Evi wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio. Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat het daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert die in Rotterdam is gebleven?


  Cowboys & AliensCowboys & Aliens
  20:30 - 23:00 op RTL7
  Actie (2011) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6 (171002 stemmen)
  Met Daniel Craig, Abigail Spencer, Buck Taylor e.a

  1875. New Mexico. Een vreemdeling genaamd Jake Lonergan, die zijn geheugen kwijt is, komt aan in het woestijndorpje Absolution. Al snel ontdekt hij dat hij er niet welkom is. Mensen handelen alleen als Kolonel Dolarhyde hen dat opdraagt, en het is juist Dolarhyde die niet gesteld is op de vreemdeling. Als aliens Absolution aanvallen blijkt echter dat de inwoners op niemand anders kunnen vertrouwen dan Lonergan, die zelf ook begint te ontdekken dat hij de sleutel vormt tegen de buitenaardse bedreiging. Oorspronkelijk zou de hoofdrol van Lonergan gespeeld worden door Robert Downey Jr., maar hij kon uiteindelijk toch niet meespelen omdat hij druk was met andere films. Daarom besloot men Daniel Craig aan te nemen voor de rol, die vervolgens Eva Green aanraadde voor de rol van zijn vrouwelijke tegenspeelster. Green besloot echter niet mee te doen, waarop Olivia Wilde gecast werd.


  Killer EliteKiller Elite
  20:30 - 22:45 op Veronica
  Actie (2011) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.5 (116910 stemmen)
  Met Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro e.a

  Danny (Statham) is een ex-Navy Seal die serieus in de problemen komt als Hunter (De Niro), zijn beste vriend en mentor wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik. Die laatste dwingt Danny een moord te plegen. Doet hij dat niet, dan sterft Hunter een ongetwijfeld pijnlijke en tragische dood.


  BlitzBlitz
  22:45 - 00:40 op Veronica
  Actie (2011) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.2 (68775 stemmen)
  Met Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen e.a

  Jason Statham kruipt in de huid van het personage Brant, een ruwe, sociopathische, homofobe detective die jacht maakt op een seriemoordenaar. Deze krijgt in de media de bijnaam ‘The Blitz’.


  G.I. Joe: The Rise of CobraG.I. Joe: The Rise of Cobra
  23:00 - 01:40 op RTL7
  Actie (2009) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.8 (179170 stemmen)
  Met Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Grégory Fitoussi e.a

  Tien jaar in de toekomst moet het elite korps die bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige Cobra. Deze organisatie handelt in verboden wapens. Wanneer de leider van Cobra door heeft dat G.I. Joe zijn wapenhandel in gevaar brengt, slaat hij keihard terug.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl