Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor zondag 26 Maart 2023 -
  Sila de slagersdochterSila de slagersdochter
  10:50 - 11:15 op NPO3
  Korte film (2013) uit Nederland
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Francis Clowting, Harvey Hendriks, Julya Kavuk e.a

  Sila, elf jaar, houdt erg van dieren en wordt dus vegetari�r. Haar pa is echter slager en die besluit een schaap in huis te halen om te slachten. Waarop Sila besluit het beest vrij te laten!


  The First Great Train RobberyThe First Great Train Robbery
  14:00 - 15:45 op BBC2
  Actie (1979) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7 (11514 stemmen)
  Met Sean Connery, Donald Sutherland, Lesley-Anne Down e.a

  Edward Pierce wil de trein vol met goud van Engelse soldaten overvallen. Het enige probleem is echter dat de kluis vol goud met vier verschillende sleutels opengemaakt moet worden. Om in het bezit te komen van de sleutels schakelt hij de hulp in van de kruimeldief Agar en zijn maitresse Miriam. De klus verloopt soepel, alleen is inspecteur Sharp van Scotland Yard niet van plan de dieven er zomaar met het goud vandoor te laten gaan.


  Mijn Vader Is een SaucisseMijn Vader Is een Saucisse
  15:35 - 16:50 op NPO3
  Familiefilm (2021) uit Belgi�
  IMDB-rating: 6.8 (30 stemmen)
  Met Johan Heldenbergh, Eva van der Gucht, Serge-Henri Valcke e.a

  Zo� (12) is beste maatjes met haar vader. Wanneer hij in een bevlieging zijn baan van bankier opgeeft en besluit professioneel acteur te worden, komt het tot een ruzie tussen haar ouders. Zo� heeft als enige vertrouwen in het plan van haar vader en wil hem dan ook helpen zijn doel te bereiken.


  Love and the Radio StarLove and the Radio Star
  18:40 - 20:30 op SBS9
  Komedie (2022) uit Canada
  IMDB-rating: 6.3 (35 stemmen)
  Met Laura Miyata, Luke Humphrey, Cristiana Vidinovski e.a

  Imagodeskundige Savannah moet een radioprogramma uit het slop trekken door de arrogante presentator Patrick een nieuw imago aan te meten. Tot haar schrik zijn haar eerste adviezen per ongeluk live op de radio te horen. De managers zijn onder de indruk van de spanning tussen het tweetal en willen dat Savannah en Patrick samen verdergaan als presentatoren. Hun eerste uitzendingen zijn van beide kanten aarzelend en met weinig vertrouwen op een goede afloop, maar al snel springt de vonk over.


  Ocean's EightOcean's Eight
  20:00 - 22:10 op NET5
  Actie (2018) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (92961 stemmen)
  Met Sandra Bullock, Griffin Dunne, Deidre Goodwin e.a

  De zus van Danny Ocean werft een groep dievegges om samen de halsketting van een gemene gallerij-eigenaar te stelen.


  Spider-Man 3Spider-Man 3
  20:00 - 22:55 op RTL7
  Actie (2007) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.2 (380171 stemmen)
  Met Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco e.a

  Het is Peter Parker (Tobey Maguire) eindelijk gelukt om balans te vinden tussen zijn liefde voor MJ (Kirsten Dunst) en zijn krachten als superheld. Maar ineens gebeuren er rare dingen. Als zijn pak verkleurt in zwart en zijn krachten versterkt worden veranderd Peter ook. De donkere kant van zijn persoonlijkheid komt naar boven. Onder invloed van het pak raakt Peter overmoedig en verwaarloost de mensen die het meest om hem geven. Heen en weer geslingerd tussen goed en kwaad moet hij het opnemen tegen zijn meest gevreesde schurken Sandman en Venom die hun krachten bundelen tegen Peter en iedereen van wie hij houdt....


  Star TrekStar Trek
  20:00 - 22:25 op Spike
  Actie (2009) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8 (496073 stemmen)
  Met Chris Pine, Zachary Quinto, Eric Bana e.a

  De onbezonnen James T. Kirk laat zich overhalen een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Daar krijgt hij het aan de stok met Spock, een intelligente Vulcan. De twee mannen zijn absolute tegenpolen, maar naarmate ze elkaar beter leren kennen, groeit de onderlinge waardering. Dat is maar goed ook, want als een wraakzuchtige Romulan de Federation probeert te vernietigen, moeten ze samenwerken.


  Wedding CrashersWedding Crashers
  20:00 - 22:30 op Comedy Central
  Komedie (2005) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7 (276711 stemmen)
  Met Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken e.a

  De overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor ��n avond: op huwelijken! Onder valse voorwendselen nodigen ze zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden�En het mooiste is: aan het einde van de avond verdwijnen ze weer zonder verplichtingen� Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te winnen moet John alles uit de kast halen, omdat zij ook al plannen heeft voor een huwelijk met iemand anders...


  Did You Hear About the Morgans?Did You Hear About the Morgans?
  20:30 - 22:35 op SBS9
  Komedie (2009) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.7 (29602 stemmen)
  Met Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Natalia Klimas e.a

  In New York City, wordt een ongelukkig getrouwd koppel getuige van een moord. Ze zijn daarom noodgedwongen te verhuizen naar een klein dorpje in de cowboystad Wyoming. Hier moeten ze deel nemen aan een speciaal beschermingsprogramma van de overheid.


  This Means WarThis Means War
  22:10 - 00:10 op NET5
  Actie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (146414 stemmen)
  Met Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy e.a

  Twee CIA-agenten gaan de strijd met elkaar aan als ze ontdekken dat ze met dezelfde vrouw aan het daten zijn.


  Transformers: The Last KnightTransformers: The Last Knight
  22:25 - 01:30 op Spike
  Actie (2017) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.2 (112955 stemmen)
  Met Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel e.a

  Mensen en Transformers voeren oorlog, Optimus Prime is verdwenen. De sleutel voor het redden van de toekomst ligt in de geheimen van het velreden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op Aarde. Het lot van de wereld ligt in handen van een aantal onwaarschijnlijke kandidaten: Cade Yeager; Bumblebee; een Engelse Lord en een professor aan Oxford.


  Night SchoolNight School
  22:35 - 00:50 op SBS9
  Komedie (2018) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.5 (3244 stemmen)
  Met Tiffany Haddish, Kevin Hart, Megalyn Echikunwoke e.a

  Night School gaat over een groep buitenstaanders die ertoe worden gedwongen om op volwassen leeftijd avondschool te volgen om alsnog hun middelbare schooldiploma te kunnen behalen.


  Resident Evil: The Final ChapterResident Evil: The Final Chapter
  22:55 - 01:05 op RTL7
  Actie (2016) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 6.1 (19455 stemmen)
  Met Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter e.a

  Pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in Resident Evil: Retribution op. De mensheid staat op het punt de strijd te verliezen, nu Alice verraden is door Wesker in Washington D.C. Als enige overlevende van wat de laatste strijd tussen mens en de ondoden had moeten zijn, moet ze terugkeren naar de plek waar alles begonnen is: Raccoon City. Daar verzamelt de Umbrella Corporation zijn krachten voor een laatste aanval op de overgebleven overlevenden van de apocalyps. In een race tegen de klok moet Alice samenwerken met oude vrienden en vindt ze een onwaarschijnlijke bondgenoot. Tussen het terugkrijgen van haar bovenmenselijke krachten en de aanstaande aanval van Umbrella, moet Alice een moeilijk gevecht ondernemen om de mensheid te redden.


  Darkest HourDarkest Hour
  23:30 - 01:25 op BBC1
  Biografie (2017) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.4 (103173 stemmen)
  Met Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn e.a

  Darkest Hour speelt zich af in 1940, op het moment dat Churchill de ambt van premier pas een paar dagen bekleedde. Groot-Brittanni� werd hevig bedreigd door de Duitsers en de toekomst voorspelde weinig goeds. Er zat voor Churchill weinig anders op dan mee te werken met Hitler, maar zoals we allemaal weten liep dit toch anders af.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl