Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 8 April 2020 -
  Le petit NicolasLe petit Nicolas
  15:30 - 16:55 op NPO3
  Komedie (2009) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 7.2 (9619 stemmen)
  Met Maxime Godart, Valérie Lemercier, Kad Merad e.a

  Nicolas heeft een zorgeloos leventje. Hij heeft ouders die van hem houden en leuke vrienden waar hij veel plezier mee heeft. Hij heeft dus geen behoefte aan veranderingen. Op een dag hoort Nicolas een gesprek tussen zijn ouders. Door dit gesprek gelooft hij dat zijn moeder zwanger is. Hij raakt in paniek omdat hij bang is dat er een klein broertje komt dat al de aandacht van zijn ouders vraagt.


  The Titfield ThunderboltThe Titfield Thunderbolt
  16:25 - 17:45 op BBC2
  Komedie (1953) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.2 (1968 stemmen)
  Met Stanley Holloway, George Relph, Naunton Wayne e.a

  Vrijwilligers nemen de plaatselijke treindienst over, als de regering de beslissing neemt dat deze gestopt wordt.


  Hitman: Agent 47Hitman: Agent 47
  20:30 - 22:20 op Veronica
  Actie (2015) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.7 (60841 stemmen)
  Met Angela Baby, Dan Bakkedahl, Charlene Beck e.a

  Agent 47 heeft de missie om een megacorporatie uit te schakelen, die van plan is zijn verleden te ontcijferen en een leger van moordenaars te maken, die nog veel sterker zijn dan hijzelf. Samen met een jonge vrouw, die het geheim heeft om deze krachtige vijand te verslaan, gaat 47 de confrontatie aan met schokkende onthullingen rond zijn oorsprong.


  RevoltRevolt
  20:30 - 22:15 op RTL7
  Actie (2017) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 5.4 (1634 stemmen)
  Met Lee Pace, Bérénice Marlohe, Jason Flemyng e.a

  Het verhaal van de laatste opstand van de mensheid tegen een allesvernietigende invasie van buitenaardse wezens. Het verhaal speelt zich af op het platteland van een Afrikaans land, waar een Amerikaanse soldaat en een Franse hulpverlener moeten samenwerken om de invasie te overleven.


  Super 8Super 8
  22:15 - 00:30 op RTL7
  Mystery (2011) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.1 (297346 stemmen)
  Met Joel Courtney, Jessica Tuck, Joel McKinnon Miller e.a

  'Super 8' volgt een stel kinderen in de jaren ’70 die met behulp van hun Super8 camera’s een zombiefilm maken. Als ze op een treinstation een scène filmen zijn ze getuige van een treincrash, waarbij een mysterieus wezen ontsnapt.


  WantedWanted
  22:20 - 00:30 op Veronica
  Actie (2008) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.7 (310268 stemmen)
  Met James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie e.a

  De 25 jaar oude Wes is de sloomste, meest ongeïnteresseerde kantoorklerk aller tijden. Zijn baas geeft hem elk uur wel een keer op zijn lazer, zijn vriendin is niet erg bezeten van hem, en zijn leven sleept zich maar voort. Iedereen denkt dat er van deze sukkel niks terecht gaat komen. Maar alles verandert als hij Fox tegenkomt. De dodelijk sexy Fox rekruteert Wes voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke vechters en razendslimme moordenaars die in het geheim de orde handhaven. Zonder dat Wes dat wist, was zijn verdwenen vader ook lid van het genootschap, en die blijkt kortgeleden te zijn vermoord. Wes wil wraak nemen. Dat doet hij onder leiding van Fox, en dankzij haar ontdekt hij zijn bliksemsnelle reflexen en zijn fenomenale behendigheid. En Wes ontdekt de oude, onbreekbare code van het Fraternity-team: voer de bevelen van de dood uit zoals die door het lot worden gegeven.


  SamenSamen
  22:55 - 00:10 op NPO2
  Documentaire (2019) uit Nederland
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met e.a

  Hoe zou je reageren als je te horen krijgt dat je ongeneeslijk ziek bent? Als filmproducent Kees Rijninks, de echtgenoot van filmmaker Carmen Cobos, gediagnosticeerd wordt met de ziekte van Parkinson, stort hun wereld in. Na maanden van verdriet, woede en ontkenning proberen zij nu de balans in hun leven terug te vinden. In Samen volgen zij een jaar lang een groep ongeneeslijk zieke patiënten, hun partners en hun neuroloog. Ze gaan op zoek naar het antwoord op de vraag hoe mensen omgaan met de wetenschap dat ze langzaam zullen wegkwijnen en nooit meer beter zullen worden. Vinden zij de veerkracht om, onder soms hopeloze omstandigheden, hun leven op een positieve manier betekenis te blijven geven?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl