Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor vrijdag 19 April 2019 -
  KikkerdrilKikkerdril
  09:00 - 10:10 op NPO3
  Avontuur (2009) uit Nederland
  IMDB-rating: 6.7 (193 stemmen)
  Met Nino den Brave, Whitney Franker, Thijs Goedknegt e.a

  Kikkerdril gaat over de zesjarige Max die denkt dat zijn broer, die zijn amandelen heeft moeten laten knippen in het ziekenhuis, nooit meer kan praten en dat alleen kikkerdril hem kan genezen. Dus moet en zal Max het vinden! Na het ziekenhuisbezoek bij zijn broer ontmoet hij het meisje Jesse, waarmee hij een spannende tocht maakt langs weilanden, boerderijen, langs slootjes en door het bos. Zal Max onderweg kikkerdril vinden om zijn broer te genezen?


  Flushed AwayFlushed Away
  11:00 - 12:20 op BBC2
  Animatie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.6 (87239 stemmen)
  Met Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen e.a

  Roddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. 'Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,' zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad....


  Chicken RunChicken Run
  15:30 - 16:50 op NPO3
  Animatie (2000) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7 (143445 stemmen)
  Met Phil Daniels, Lynn Ferguson, Mel Gibson e.a

  Op de boerderij van meneer en mevrouw Tweedy moet hard gewerkt worden. Niet alleen door de boer en zijn vrouw, maar ook door de kippen. Ze leiden een leven als in een werkkamp. Leggen ze geen eieren dan eindigen ze in de pan. Op een goeie dag komt haantje de voorste Ginger hiertegen in opstand.


  The RobeThe Robe
  15:35 - 17:45 op BBC2
  Drama (1953) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.8 (6299 stemmen)
  Met Richard Burton, Jean Simmons, Victor Mature e.a

  Een Romeinse centurion die de kruisiging van Jezus moet leiden wordt hierdoor zodanig geraakt dat hij zich tot het christendom bekeert.


  Hot FuzzHot Fuzz
  20:30 - 23:00 op SBS9
  Actie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.9 (348261 stemmen)
  Met Simon Pegg, Martin Freeman, Bill Nighy e.a

  Nicholas Angel (Simonn Pegg) is een topper binnen de Londense politie. Zijn arrestatiecijfers liggen 400% hoger dan die van zijn collega's. Hij is zo goed, dat hij de rest voor schut zet. Daarom sturen zijn bazen hem ergens naar toe....


  MannenhartenMannenharten
  20:30 - 22:35 op RTL8
  Komedie (2013) uit Nederland
  IMDB-rating: 5.7 (1487 stemmen)
  Met Katja Herbers, Hadewych Minis, Georgina Verbaan e.a

  Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.


  The PrinceThe Prince
  20:30 - 22:15 op RTL7
  Actie (2014) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.6 (13233 stemmen)
  Met Jason Patric, Jessica Lowndes, Gina Mantegna e.a

  Een gepensioneerde misdaadbaas uit Las Vegas moet terug naar de stad, om zijn voormalige vijanden aan te pakken. Zijn tienerdochter is namelijk vermist.


  CriminalCriminal
  20:30 - 22:30 op FOX
  Actie (2016) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.3 (13570 stemmen)
  Met Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones e.a

  Een gevaarlijke gevangene krijgt de herinneringen, geheimen en vaardigheden van een dode CIA-agent toebedeeld. De gevangenisbewaarders hopen dat deze man een duivels complot zal weten te ontrafelen.


  Umimachi DiaryUmimachi Diary
  21:10 - 23:15 op Canvas
  Drama (2015) uit Japan
  IMDB-rating: 7.6 (3098 stemmen)
  Met Haruka Ayase, Masami Nagasawa, Kaho e.a

  Drie zussen wonen samen in het huis van hun grootmoeder. Als hun 13-jarige halfzus aankomt, komen hun levens op de kop te staan.


  The AmericanThe American
  22:15 - 00:20 op RTL7
  Misdaad (2010) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (78688 stemmen)
  Met George Clooney, Irina Björklund, Lars Hjelm e.a

  Jack (Clooney) is een huurmoordenaar die, nadat een klus in Zweden uit de hand is gelopen, aan zijn werkgever Larry zweert dat zijn volgende klus tevens zijn laatste zal zijn. Voor deze laatste klus, waar zijn opdracht gespecificeerd wordt door de Belgische Mathilde (Nederlandse Thekla Reuten), duikt hij onder op het Italiaanse platteland, in een idyllish klein stadje. Ondanks het feit dat Jack normaliter een afkeer heeft van menselijk contact, maakt hij kennis met een lokale priester en laat hij zich meeslepen in een romance met de mooie Clara. Zet Jack zo zijn laatste klus en nog belangrijker, zijn eigen veiligheid op het spel?


  Money TrainMoney Train
  22:20 - 00:35 op Veronica
  Actie (1995) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.6 (32028 stemmen)
  Met Wesley Snipes, Woody Harrelson, Jennifer Lopez e.a

  John en Charlie zijn stiefbroers, de ene blank en de andere zwart. Ze werken als agenten in burger bij de metropolitie, maar erg gemotiveerd zijn ze niet. Ze dromen van een overval op de gepantserde geldtrein die de dagelijkse opbrengsten van de metrostations oppikt.


  Ghost ShipGhost Ship
  23:00 - 00:45 op SBS9
  Horror (2002) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.5 (78422 stemmen)
  Met Gabriel Byrne, Julianna Margulies, Ron Eldard e.a

  Murphy en zijn mannen zoeken verlaten schepen, die ze opknappen en naar de wal slepen. Wanneer op een dag een piloot vertelt dat hij een vreemd schip bij de kust van Alaska zag drijven, besluiten ze op onderzoek uit te gaan.


  FallenFallen
  23:30 - 00:55 op BBC2
  Avontuur (2016) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Addison Timlin, Lola Kirke, Joely Richardson e.a

  Een jong meisje vindt zichzelf in een reform school, nadat ze de schuld kreeg van de dood van een jong jongetje. Op de school voelt ze zich aangetrokken tot een medestudent, niet wetende dat hij een engel is, die al duizenden jaren verliefd op haar is.


  MiseryMisery
  23:35 - 01:20 op Eén
  Misdaad (1990) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.8 (139215 stemmen)
  Met James Caan, Kathy Bates, Richard Farnsworth e.a

  De schrijver Paul Sheldon krijgt een ongeluk op een besneeuwde weg in New England. Hij wordt gevonden door een enorme fan van hem, genaamd Annie. Annie is een geestelijk instabiele vrouw en Paul komt erachter dat hij invalide is en wordt gedrogeerd door Annie om hem aan zijn bed gekluisterd te houden.


  Addams Family ValuesAddams Family Values
  00:35 - 02:20 op RTL8
  Komedie (1993) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.6 (56293 stemmen)
  Met Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd e.a

  De familie Addams heeft het kindermeisje Debbie aangenomen om op hun jongste telg Pubert te passen. Fester is tot over zijn oren verliefd op de knappe verschijning. Het meisje maakt van zijn verliefdheid handig gebruik om een groot deel van zijn geld in handen te krijgen. Ze werkt een stategisch plan uit om de buit te pakken te krijgen.


  Robot & FrankRobot & Frank
  01:05 - 02:25 op BBC1
  Komedie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.1 (52102 stemmen)
  Met Frank Langella, James Marsden, Liv Tyler e.a

  Een in de nabije toekomst afspelend ontroerend, maar tevens humoristisch portret van een man met beginnend Alzheimer, en de robot die de steun en toeverlaat wordt in zijn warrige bestaan.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl