Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor zaterdag 16 Oktober 2021 -
  Pok?n: Lucario and the Mystery of MewPok?n: Lucario and the Mystery of Mew
  09:05 - 11:00 op Nickelodeon
  Animatie (2005) uit Japan
  IMDB-rating: 7.1 (2220 stemmen)
  Met Veronica Taylor, Amy Birnbaum, Eric Stuart e.a

  Lang geleden heeft een held en zijn Pokémon, Lucario genaamd, de wereld gered van de ondergang. Ash en zijn vrienden ontdekken dat Lucario ontwaakt is en dat Pikachu verdwenen is. Met de hulp van Lucario gaat Ash op zoek, die hem leidt naar een magische boom en de legendarische Pokémon Mew. De toekomst van de wereld hangt nu af van de vriendschap tussen mensen en Pokémon.


  633 Squadron633 Squadron
  15:00 - 16:30 op BBC2
  Oorlog (1964) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.4 (2535 stemmen)
  Met Cliff Robertson, George Chakiris, Maria Perschy e.a

  De piloten van het squadron van Roy Grant hebben al enkele succesvolle missies achter de rug. Ze worden gevraagd voor een gevaarlijke geheime missie. De nazis zouden raketten hebben ontwikkeld die werken op speciale brandstof, geproduceerd in Noorwegen. Het bedrijf daar is hun doelwit.


  AfblijvenAfblijven
  15:25 - 17:10 op NPO3
  Familiefilm (2006) uit Nederland
  IMDB-rating: 5.1 (1822 stemmen)
  Met Sem Veeger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Tommie Venneker e.a

  Melissa is 15, houdt ontzettend van dansen en zit op klassiek ballet. Tenminste, dat denken haar ouders. Want zodra ze op de dansschool is, volgt ze eigenlijk hiphop danslessen. Klasgenoot Debby kan ook goed dansen, maar is niet bepaald haar vriendin. Ook Jordi zit bij Melissa in de klas. Hij kent haar al vanaf de basisschool. Dan wordt Melissa uitgekozen om te dansen in de videoclip van de superbekende rapper Brainpower. Ook Jordi is razend enthousiast maar maakt zich wel zorgen om Melissa's nieuwe vrienden. Al snel gaat het niet goed met Melissa en doet ze iets heel doms. Ze begint XTC pillen te slikken om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Jordi en Melissa's beste vriendin, de vrolijke en stabiele Fleur, staan machteloos als Melissa steeds meer pillen slikt. Ze proberen van alles om haar weer op het rechte pad te krijgen. Intussen is Fleur verliefd op Toine (Jim Bakkum), een knappe jongen uit een hogere klas. Maar of deze liefde wederzijds is....


  Angry BirdsAngry Birds
  19:00 - 21:05 op Comedy Central
  Animatie (2016) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (38453 stemmen)
  Met Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny R. McBride e.a

  Ontdek waarom de vogels zo boos zijn. ALs een eiland, bewoond door vrolijke niet-vliegende vogels, bezocht wordt door mysterieuze groene varkentjes, is het aan drie bannelingen, Red, Chuck en Bomb, om uit te vogelen wat ze van plan zijn.


  The Conjuring 2The Conjuring 2
  20:00 - 22:45 op Veronica
  Horror (2016) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.6 (96672 stemmen)
  Met Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe e.a

  In The Conjuring 2 zien we de meest schrikbarende onderzoeken die de Warrens ooit hebben gedaan. Ze reizen in de film af naar Noord-Londen om een alleenstaande moeder met vier kinderen te helpen. Dit gezinnetje wordt al enkele tijd geteisterd door kwaadwillige entiteiten.`


  Proud MaryProud Mary
  20:30 - 22:30 op Spike
  Actie (2018) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.8 (4350 stemmen)
  Met Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di'Allo Winston e.a

  Mary is een huurmoordenaar die werkt voor een misdaadorganisatie in Boston. Haar leven wordt compleet op de kop gezet als er een jong jochie in haar leven komt, nadat ze hem op haar pad vindt tijdens een moordopdracht die misgaat.


  Starting Up LoveStarting Up Love
  20:30 - 22:10 op SBS9
  Romantiek (2019) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.6 (107 stemmen)
  Met Anna Hutchison, Charlene Tilton, Steve Coulter e.a

  Jillian is een jonge workaholic die lang geen contact heeft gehad met haar familie. Op een dag krijgt ze te horen dat haar rijke oom is overleden en komt ze erachter dat hij haar een vakantiehuisje heeft nagelaten. Ze wil het zo snel mogelijk verkopen, alleen weet ze dan nog niet dat de knappe klusjesman Liam de helft van het huisje heeft geërfd en er een vakantieoord van wil maken. Dit aanbod kan zij niet weigeren. Tijdens het verbouwen beginnen ze elkaar steeds leuker te vinden. Maar als niet alles loopt zoals gepland, moet Jillian een grote beslissing nemen. Geeft ze haar leven op voor de liefde?


  The Emoji MovieThe Emoji Movie
  21:05 - 23:05 op Comedy Central
  Animatie (2017) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 2.1 (19801 stemmen)
  Met T.J. Miller, James Corden, Anna Faris e.a

  Emojimovie: Express Yourself onthult de geheime wereld die zich in onze telefoons bevindt. Het is een wereld waarin Emojis tot leven komen (als ze niet verzonden worden) en reizen door apps, elk met een eigen wilde en leuke wereld. De ultieme bestemming: de Cloud.


  Little Man TateLittle Man Tate
  21:30 - 23:05 op Eén
  Drama (1991) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.6 (11326 stemmen)
  Met Jodie Foster, Dianne Wiest, Adam Hann-Byrd e.a

  Dede weet al bij de geboorte van Fred dat dit kind iets heel bijzonders heeft. Als hij opgroeit blijkt dat hij anders is dan zijn schoolgenootjes. Hij kan moeilijk vriendjes krijgen, maar weet wel alles over wiskunde, het milieu, kunst etc. Zijn moeder probeert zijn leven zo leuk mogelijk te maken maar hij is niet gelukkig. Dan valt het oog van dr. Jane Grierson op het kind. Ze is gespecialiseerd in hoogbegaafde kinderen en vraagt Dede of ze Fred een seizoen mag begeleiden. Dede stemt aarzelend toe


  Cooking Up LoveCooking Up Love
  22:10 - 00:00 op SBS9
  Romantiek (2021) uit
  IMDB-rating: 6.2 (52 stemmen)
  Met Rachel Bles, Stephen Huszar, Ron Lea e.a

  Zoey besluit om mee te doen aan een reality-tv kookwedstrijd. Ze ontmoet Collin, de knappe oprichter van een fastfoodketen, en de vonken vliegen al gauw over. Maar is hij wel echt uit op haar hart of is hij 'too good to be true'? Hij blijkt jurylid te zijn in de wedstrijd en Zoey begint te vermoeden dat hij eigenlijk ergens anders op aast.


  Annabelle: CreationAnnabelle: Creation
  22:45 - 00:55 op Veronica
  Horror (2017) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.4 (133 stemmen)
  Met Stephanie Sigman, Miranda Otto, Anthony LaPaglia e.a

  Twintig jaar na de dood van hun dochter verwelkomen zij een non en meerdere jonge meiden uit een weeshuid in hun huis. Een duivelse creatie van de poppenmaker, de pop Annabelle, weet wel raad met de gasten.


  My GirlMy Girl
  23:45 - 01:20 op NPO2
  Komedie (1991) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.8 (55575 stemmen)
  Met Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis, Macaulay Culkin e.a

  De moeder van het elfjarig meisje Vada is overleden. Vada's vader is een begrafenisondernemer die de wereld van zijn dochter op z'n kop zet wanneer hij aankondigt dat hij gaat trouwen met zijn medewerkster Shelly.


  The ExorcistThe Exorcist
  00:55 - 03:00 op Veronica
  Horror (1973) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8 (320085 stemmen)
  Met Ellen Burstyn, Max von Sydow, Lee J. Cobb e.a

  Regan, een 12-jarig meisje dat samen met haar moeder in Washington woont, heeft last van een aantal mysterieuze symptomen. Als alle medische mogelijkheden zijn uitgeput, schakelen ze de hulp in van een priester. Deze raakt overtuigd dat dit het werk is van de Duivel, waarna ze de hulp in schakelen van een geestuitdrijver.


  Un amour impossibleUn amour impossible
  02:10 - 04:20 op BBC2
  Biografie (2018) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 6.5 (174 stemmen)
  Met Virginie Efira, Niels Schneider, Jehnny Beth e.a

  Aan het einde van de jaren vijftig, ontmoet Rachel de charmante Philippe. Maar een huwelijk is moeilijk, want de twee komen uit heel verschillende sociale klasses.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl