Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor zondag 9 December 2018 -
  Labor PainsLabor Pains
  06:40 - 08:45 op RTL4
  Komedie (2009) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.8 (8962 stemmen)
  Met Lindsay Lohan, Luke Kirby, Chris Parnell e.a

  Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.


  School for ScoundrelsSchool for Scoundrels
  07:15 - 08:45 op BBC2
  Komedie (1960) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.5 (2338 stemmen)
  Met Ian Carmichael, Terry-Thomas, Alastair Sim e.a

  Een jongeman begint een heel speciale school te bezoeken. Hem wordt daar geleerd hoe hij andere mensen zó kan gebruiken dat hij er zelf enkel winst van heeft. Hij leert hoe hij vrouwen zou kunnen verleiden, hoe hij voordeel kan halen uit elk willekeurig gesprek en hoe hij kan winnen van een betere tennisser eenvoudigweg door hem dol te maken. Maar dan begint hij zijn lessen in praktijk te brengen, dat wil zeggen, zou hij dat wel durven?


  InnerspaceInnerspace
  08:25 - 11:00 op NET5
  Actie (1987) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.7 (42622 stemmen)
  Met Dennis Quaid, Martin Short, Meg Ryan e.a

  Tuck Pendleton, een Amerikaanse piloot, neemt deel aan een overheidsexperiment waarbij hij verkleind wordt zodat hij in een klein marinevoertuig in een konijn kan worden geïnjecteerd. Als terroristen de verkleinmachine willen bemachtigen, gaat het mis.


  Hotel de grote LHotel de grote L
  09:20 - 10:55 op NPO3
  Familiefilm (2017) uit Nederland
  IMDB-rating: 8 (8 stemmen)
  Met Aiko Beemsterboer, Ischa de Boer, Fleur du Pre e.a

  De dertienjarige Kos moet nadat zijn moeder overleden is en zijn vader in het ziekenhuis beland, het familiehotel runnen met zijn drie zussen. Hij neemt de leiding, maar samenwerken met zijn zussen is moeilijk, hij begrijpt meisjes namelijk niet zo goed. En rond Isabel, van wie hij houdt, weet hij zich ook geen houding te geven...


  The Ant BullyThe Ant Bully
  11:00 - 12:35 op NET5
  Animatie (2006) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.9 (29627 stemmen)
  Met Julia Roberts, Nicolas Cage, Meryl Streep e.a

  De tienjarige Lucas Nickle heeft altijd pech. Hij is net met zijn familie naar een nieuwe stad verhuisd en heeft nog geen enkel vriendje gevonden. Dan wordt Lucas ook nog eens gepest door etterbak Steve, die geen mogelijkheid mist om hem te plagen. Lucas reageert zijn frustraties af op mierenhopen. Hij stampt op deze hopen en laat ze met water vollopen. Lucas weet niet dat er zich een compleet levende wereld onder zijn voeten bevindt. De mieren nemen wraak op Lucas De Vernietiger. Hij krijgt één druppel van het magische drankje van Tovenaar Mier Zoc in zijn oor. Hij krimpt en wordt zo klein als een mier. Lucas kan zijn vrijheid terugverdienen door zich als een mier te gedragen. Maar dan komt het gevaar uit een andere hoek. Pestkop Steve heeft het op de mieren gemunt. Lucas is vastberaden om zijn nieuwe vrienden te helpen tegen de verdelging van de kolonie. Het wordt een epische strijd tussen leven en dood in de voortuin van de familie Nickle....


  Care Bears to the RescueCare Bears to the Rescue
  12:43 - 13:46 op RTL8
  Animatie (2010) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.2 (46 stemmen)
  Met Ashleigh Ball, Kathleen Barr, Gary Chalk e.a

  Eerlijkbeer is de hostess van het jaarlijkse Troetel Trofee Gala. De eerste Trofee is voor Zonnebeertje, maar hij veroorzaakte problemen door beren te helpen die dat helemaal niet nodig hadden! De Nimbits willen Zonnebeertje het gevoel geven dat hij niet gemist kan worden en dat loopt natuurlijk helemaal mis. Ondertussen moet Brombeertje de show achter de schermen in goede banen leiden, geholpen door Oepsbeertje.


  Anne of Green GablesAnne of Green Gables
  15:30 - 16:55 op NPO3
  Drama (2016) uit Canada
  IMDB-rating: 6.4 (782 stemmen)
  Met Ella Ballentine, Martin Sheen, Sara Botsford e.a

  Een hervertelling van het klassieke verhaal van Anne Shirley. Zij is een weeskind dat per ongeluk naar een echtpaar gestuurd wordt dat een jongetje had willen adopteren.


  Shrek the ThirdShrek the Third
  15:35 - 17:00 op BBC1
  Animatie (2007) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.1 (214247 stemmen)
  Met Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz e.a

  Aan het einde van de vorige film is de koning in een kikker veranderd en daarom zijn Shrek en Fiona nu waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaan ze samen met Donkey en Puss In Boots op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek en Fiona weg zijn, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen...


  Alex CrossAlex Cross
  20:25 - 22:25 op RTL7
  Actie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.1 (27998 stemmen)
  Met Rachel Nichols, Giancarlo Esposito, Matthew Fox e.a

  In Alex Cross onderzoekt de rechercheur / psycholoog Alex Cross de verschrikkelijke moorden van de huurmoordenaar 'The Butcher'. Dit bevalt de psychopaat niet en vermoordt Cross' vrouw. Cross gaat uit op wraak, maar hij komt erachter dat de huurmoordenaar een meesterbrein is.


  Doc HollywoodDoc Hollywood
  20:30 - 22:35 op SBS9
  Komedie (1991) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.1 (25917 stemmen)
  Met Michael J. Fox, Julie Warner, Barnard Hughes e.a

  De jonge dokter Ben Stone heeft zijn zinnen gezet op een praktijk voor plastische chirurgie in Beverly Hills. Tijdens zijn verhuizing krijgt Ben te maken met een omleiding waardoor hij in het kleine stadje Grady strandt. Daar is een ernstig tekort aan dokters, waardoor Ben besluit te blijven.


  The Bourne LegacyThe Bourne Legacy
  20:30 - 23:10 op Veronica
  Actie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.7 (262748 stemmen)
  Met Jeremy Renner, Scott Glenn, Stacy Keach e.a

  Aaron Cross neemt deel aan "Operation Outcome", een experiment van de CIA dat tot doel heeft met behulp van pillen en genetische modificaties bijna onverslaanbare agenten te creëren en mogelijk een opvolger is van "Operation Blackbriar" uit The Bourne Ultimatum. Tijdens een trainingsmissie in Alaska worden hij en een andere Outcome-deelnemer aangevallen door een onbemand vliegtuigje van de CIA, maar Cross overleeft. Later redt hij het leven van Outcome-wetenschapster Marta Shearing (Rachel Weisz) en samen gaan ze naar Manilla, waar de pillen gemaakt worden.


  50 First Dates50 First Dates
  20:30 - 22:30 op
  Komedie (2004) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.8 (262436 stemmen)
  Met Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider e.a

  Henry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.


  CareCare
  22:00 - 23:30 op BBC1
  Drama (2018) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Sheridan Smith, Alison Steadman, Elizabeth Rider e.a

  Jenny is een alleenstaande moeder die twee dochters moet opvoeden. Daarbij krijgt ze hulp van haar eigen moeder, Mary. Maar dat is moeilijk, vooral als Mary ziek blijkt te zijn.


  Broken CityBroken City
  22:25 - 00:40 op RTL7
  Misdaad (2013) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.2 (63168 stemmen)
  Met Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones e.a

  Broken City gaat over een voormalig agent die nu als prive-detective werkzaam is (Wahlberg), die door de burgemeester (Crowe) van zijn stad wordt ingehuurd om erachter te komen of zijn vrouw hem bedriegt. Dit blijkt te kloppen en als de minnaar van de vrouw van de burgemeester dood aangetroffen wordt, gaat de prive-detective zich meer en meer concentreren op de alledaagse zaken van de burgemeester.


  Silent CampineSilent Campine
  23:00 - 23:20 op Canvas
  Korte film (2018) uit België
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Jurgen Delnaet, Gert Winkelmans, Pieter Piron e.a

  Vlaanderen. Net na de Eerste Wereldoorlog gaan een getraumatiseerde oud-soldaat en zijn gehoorzame zoon op een jachttripje om voedsel te vinden.


  Run All NightRun All Night
  23:10 - 01:30 op Veronica
  Actie (2015) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.6 (72587 stemmen)
  Met Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman e.a

  De ouder wordende huurmoordenaar Jimmy Conlon heeft zijn beste tijd wel gehad. Hij is nu 55 en wordt achtervolgd door zondes uit zijn verleden. Al dertig jaar wordt hij in de gaten gehouden door een rechercheur. Dan wordt zijn zoon het doelwit van een maffiafamilie. Aan Jimmy de keus om te kiezen tussen de maffia, waar hij ooit voor werkte, en zijn echte familie, waar hij geen band meer mee heeft. Jimmy heeft slechts één nacht om een keuze te maken en alles recht te zetten.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl