Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor donderdag 30 Juni 2022 -
  Flodder 3Flodder 3
  20:30 - 23:05 op RTL7
  Komedie (1995) uit Nederland
  IMDB-rating: 5.3 (2624 stemmen)
  Met Nelly Frijda, Coen van Vrijberghe de Coningh, Stefan de Walle e.a

  De familie Flodder keert terug naar Zonnedael en is net op tijd om het 25-jarig jubileum van de wijk mee te vieren. Dit leidt uiteraard tot een confrontatie met de andere buurtbewoners, die geheel andere opvattingen over het feest blijken te hebben.


  It Takes TwoIt Takes Two
  20:30 - 22:35 op NET5
  Komedie (1995) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.7 (15362 stemmen)
  Met Kirstie Alley, Steve Guttenberg, Mary-Kate Olsen e.a

  De eigenzinnige negenjarige snotneus Amanda doet niets liever dan Diana helpen bij het vinden van haar grote liefde. Roger Callaway is een rijke weduwnaar met een eveneens negenjarige dochter Alyssa. Op het punt in het huwelijk te treden met de akelige Clarice besluit Alyssa daar, met behulp van Amanda, een stokje voor te steken. Een slim plan moet Diana en Roger bij elkaar brengen.


  The Hangover Part IIThe Hangover Part II
  20:30 - 22:35 op Veronica
  Komedie (2011) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.5 (371676 stemmen)
  Met Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis e.a

  The Hangover 2 gaat verder waar The Hangover ophield. Ditmaal reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) naar Bangkok, om daar het huwelijk van Stu bij te wonen. Daarbij zijn er cameo’s te zien van onder andere Mike Tyson en Ken Jeong. Oorspronkelijk zouden ook Mel Gibson en Liam Neeson te zien zijn in de film, maar uiteindelijk werden hun scènes geschrapt uit de film. Daarnaast werd de trailer verwijderd uit de Amerikaanse bioscopen. Deze zou uiteindelijk te grof zijn.


  New York MinuteNew York Minute
  22:35 - 00:20 op NET5
  Komedie (2004) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.8 (17587 stemmen)
  Met Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Eugene Levy e.a

  Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.


  The Hangover Part IIIThe Hangover Part III
  22:35 - 00:40 op Veronica
  Komedie (2013) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.9 (234416 stemmen)
  Met Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis e.a

  The Hangover Part III werd opnieuw geregisseerd door Todd Phillips en is het derde en laatste deel in de recordbrekende comedy-serie. Deze keer is er geen huwelijk en geen vrijgezellenfeest. Wat kan er dan misgaan? Helaas maakt de gelegenheid niet uit; waar de Wolfpack gaat, volgen problemen!


  The Perfect ManThe Perfect Man
  00:20 - 02:15 op NET5
  Komedie (2005) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.5 (23249 stemmen)
  Met Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth e.a

  Tiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man...een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Als de virtuele relatie echter begint, moet Holly een geschikte minnaar vinden. Ze vraagt of de charmante en knappe oom (Chris Noth) van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes wil zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen... maar wat als intussen de echte perfecte man voorbij komt?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl