Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor donderdag 17 Augustus 2017 -
  Care Bears: The Giving Festival MovieCare Bears: The Giving Festival Movie
  13:00 - 14:17 op RTL8
  (2010) uit
  IMDB-rating: 6 (30 stemmen)

  Care Power aan! Voeg je bij Funshine, Share, Cheer en de hele Care Power Team, dat nu het jaarlijkse Cadeautjesfestival organiseert.


  Quo VadisQuo Vadis
  15:30 - 18:15 op BBC2
  Biografie (1951) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.2 (10006 stemmen)
  Met Robert Taylor, Deborah Kerr, Leo Genn e.a

  Na drie jaren van oorlogvoeren keert generaal Marcus Vinicius terug naar Rome. Hij wordt er verliefd op de katholieke Lygia en dat is een doorn in het oog van keizer Nero.


  All Stars 2: Old StarsAll Stars 2: Old Stars
  20:10 - 22:15 op NPO3
  Komedie (2011) uit Nederland
  IMDB-rating: 6.2 (1413 stemmen)
  Met Danny de Munk, Daniël Boissevain, Peter Paul Muller e.a

  In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona - Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is...


  Back to the Future Part IIIBack to the Future Part III
  20:30 - 22:50 op NET5
  Avontuur (1990) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.4 (295945 stemmen)
  Met Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen e.a

  In 1955 ontdekt Fox dat zijn goede vriend en uitvinder Lloyd vastzit in het Wilde Westen van 1885. Fox besluit met de tot tijdmachine omgebouwde DeLorean sportauto de uitvinder te redden.


  Red TailsRed Tails
  20:30 - 23:05 op Veronica
  Actie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.9 (29099 stemmen)
  Met Terrence Howard, Cuba Gooding Jr., Nate Parker e.a

  1944, de 2e Wereldoorlog is in volle gang en het lot van de vrije wereld hangt aan een zijden draadje. Ondertussen voeren de zwarte piloten van het experimentele trainingsprogramma ''Tuskegee'' moedig twee oorlogen. Eén tegen vijanden overzee, en de andere tegen rassen onderscheid binnen de luchtmacht. De vooroordelen onder de rassen houden vlieger Martin "Easy" Julian en zijn zwarte piloten op de basis. Ze hebben hier weinig om handen maar slijpen hun vliegvaardigheden tot het uiterste bij, terwijl hun blanke tegenhangers er op uit worden gestuurd om het gevecht aan te gaan na drie maanden van opleiding. De Tuskegee heersen over de lucht maar krijgen niet de kans zich te bewijzen.


  A View to a KillA View to a Kill
  20:30 - 23:10 op RTL7
  Actie (1985) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.3 (70822 stemmen)
  Met Roger Moore, Christopher Walken, Tanya Roberts e.a

  James Bond neemt het op tegen Max Zorin, een grootindustrieel die van plan is om de beruchte San Andreas-breuk bij Silicon Valley vol te pompen met water om een fatale aardbeving te veroorzaken. Hiermee wil hij het monopolie op de microchipindustrie in handen krijgen.


  Dare mo shiranaiDare mo shiranai
  22:15 - 00:35 op Canvas
  Drama (2004) uit Japan
  IMDB-rating: 8.1 (17079 stemmen)
  Met Yûya Yagira, Ayu Kitaura, Hiei Kimura e.a

  Vier kinderen worden in Tokio door hun moeder aan hun lot overgelaten, en willen absoluut bij elkaar blijven. De buitenwereld merkt niets van het langzame verval van het gezin.


  Wild Wild WestWild Wild West
  22:50 - 01:00 op NET5
  Actie (1999) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 4.8 (128585 stemmen)
  Met Will Smith, Kevin Kline, Kenneth Branagh e.a

  James West en partner moeten de identiteit van de verantwoordelijke voor een aantal ontvoeringen achterhalen. Het duo gaat per trein op weg naar New Orleans, waar zij de briljante, maar duivelse wetenschapper Dr. Arliss Loveless ontmoeten.


  Universal Soldier: Day of ReckoningUniversal Soldier: Day of Reckoning
  23:15 - 01:25 op SBS9
  Actie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5 (15973 stemmen)
  Met Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Scott Adkins e.a

  In 'Day of Reckoning' stelen terroristen de uiterst geheime technologie waarmee ze supersoldaten kunnen maken. Samen met deze nieuwe unisols veroveren de terroristen de verzwakte kernreactor van Tsjernobyl en dreigen ze een dodelijke radioactieve wolk te laten ontsnappen. De enige die hen kan stoppen is de ontmantelde unisol Luc Deveraux.


  Vochtige StrekenVochtige Streken
  23:55 - 01:40 op NPO3
  Komedie (2013) uit Duitsland
  IMDB-rating: 5.7 (7406 stemmen)
  Met Carla Juri, Christoph Letkowski, Marlen Kruse e.a

  Helen is een bijzonder meisje, ze houdt van experimenteren op seksueel gebied, gebruikt haar geur om mannen te versieren en vindt het belang van hygiëne zwaar overschat. Ze shockeert haar omgeving met haar uitgesproken mening over zaken waar menig mens niet eens aan durft te denken. Helen bezorgt haar ouders een hoop zorgen, terwijl ze alleen maar wil dat haar ouders weer bij elkaar komen. De enige bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn is haar vriendin Corinna, met wie ze er op los experimenteert. Door een fout bij het scheren van haar intieme delen belandt Helen in het ziekenhuis, waar ze leven in de brouwerij brengt, probeert haar ouders weer bij elkaar te brengen en langzaam verliefd wordt op verpleger Robin.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl