Vandaag op TV

Films vandaag op de televisie

 1. Films op TV voor woensdag 20 Februari 2019 -
  Het Irritante EilandHet Irritante Eiland
  15:30 - 16:50 op NPO3
  Avontuur (2019) uit Nederland
  IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
  Met Amber Robin Berentsen, Yenthe Bos, Leny Breederveld e.a

  Een vloek is eeuwenoud. Een eiland vol vervelende mensen. Een besmette premier. Een jongetje vol dromen kan dit allemaal fiksen. Maar hoe?


  MomentumMomentum
  20:30 - 22:35 op RTL7
  Actie (2015) uit Zuid-Afrika
  IMDB-rating: 5.5 (7373 stemmen)
  Met Morgan Freeman, Olga Kurylenko, James Purefoy e.a

  Alex Faraday is een mooie en slimme vrouw, die het risico loopt gepakt te worden. Tot haar ongenoegen, is een overval die ze wilde plegen mislukt, maar ook één van haar partners bij de overval op brute wijze vermoord door een internationaal syndicaat, dat op zoek is naar een sleutel. Terwijl Alex de moordplek probeert te ontsnappen, wordt ze gezien door Mr. Washington en begint een gevecht om te overleven.


  The DepartedThe Departed
  20:30 - 23:35 op NET5
  Misdaad (2006) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.5 (1054230 stemmen)
  Met Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson e.a

  De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....


  Drop ZoneDrop Zone
  22:35 - 00:40 op RTL7
  Actie (1994) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.6 (15572 stemmen)
  Met Wesley Snipes, Gary Busey, Yancy Butler e.a

  US-Marshall Snipes krijgt opdracht de even geniale als gevaarlijke computer-hacker Earl Leedy naar een staatsgevangenis te transporteren. Op 12000 meter hoogte presteert Leedy het om op miraculeuze wijze te ontsnappen. Snipes besluit de zaak te onderzoeken en stoot tijdens zijn speurtocht op een criminele, bijna sektarische groep van skydrivers.


  The GameThe Game
  23:35 - 02:10 op NET5
  Drama (1997) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.8 (270321 stemmen)
  Met Michael Douglas, Sean Penn, Deborah Kara Unger e.a

  Nicholas Van Orton is een geslepen en succesvol zakenman die altijd alle touwtjes in handen heeft. Daar komt een einde aan als hij een wel zeer bijzonder verjaarskado krijgt: The game. Onbekende krachten terroriseren hem en richten alles ten gronde wat hij ooit heeft opgebouwd. Of hij wil of niet, hij moet het spel zien te winnen, wil hij niet alles kwijtraken.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl