Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: El Camino: A Breaking Bad Movie - Een boeiende en niet-overbodige epiloog van Breaking Bad.
 2. Recensie: The Goldfinch - Typische boekverfilming die enkel lijkt te zijn gemaakt voor liefhebbers van het bronmateriaal.
 3. Recensie: Gemini Man - Will Smith in een dubbelrol als vijftiger en twintiger. Dubbelvoudige karaktermoord van Ang Lee.
 4. Recensie: Nina Wu - Taiwanese mindfuckfilm met een zeer eigentijdse draai over een actrice met dromen, trauma’s, nachtmerries en herinneringen.
 5. Recensie: Fisherman’s Friends - Feelgoodfilm over een groep zingende vissers uit Cornwall die ontdekt worden en landelijk doorbreken.
 6. Recensie: Shaun het Schaap: het Ruimteschaap - Het stijlvaste Aardman Animations scoort nog steeds met gekleide slapstick, propvol woordgrappen en hyper-Engelse knulligheid.
 7. Recensie: Abominable - Een reis van Sjanghai naar Mount Everest resulteert in volop prachtige beelden, maar net te weinig onvergetelijke momenten.
 8. Recensie: De Club van Lelijke Kinderen - Deze avontuurlijke boekverfilming met aansprekende en relevante thematiek ziet er gelikt uit.
 9. Recensie: De Belofte van Pisa - Verfilming van de schelmenroman van Mano Bouzamour verbloemt uitgekauwde thema's met sterk spel en dito regie.
 10. Recensie: Snelweg NL - Hoe dood jij de tijd als je in de file staat? Grote kans dat je dat ook gaat doen tijdens deze documentaire.
 11. Recensie: Joker - Het is niet alleen moeilijk om verder te kijken dan de prestatie van Joaquin Phoenix, het is vooral compleet onnodig.
 12. Recensie: Instinct - Instinct toont weergaloos de ongrijpbare en wrede intensiteit waarmee twee mensen elkaar kunnen begeren.
 13. Recensie: F*ck de Liefde - Ja, zeg dat wel. Op deze manier hoeft het voor ons niet.
 14. Recensie: After the Wedding - Een gewone remake van een melodrama met té goede acteurs voor de film.
 15. Recensie: Nuestro Tiempo - Soms fascinerend, soms betoverend en soms heel vervelend.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl