Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: First Man - Damien Chazelle en Ryan Gosling werken opnieuw samen in deze biopic over Neil Armstrong. Visueel krachtig, het drama is vlak.
 2. Recensie: Mile 22 - Veel geweervuur, explosies en achtervolgingen, maar nauwelijks karakterverdieping en spanning.
 3. Recensie: Vechtmeisje - Afgemeten boksfilm die geen onverwachte stoot durft uit te delen.
 4. Recensie: Hell Fest - Een seriemoordenaar hakt jongeren in mootjes in een horrorpretpark. De spanning is ver te zoeken.
 5. Recensie: Studio 54 - Wervelende documentaire over de legendarische club vol beroemde bezoekers, hedonisme en discutabel toelatingsbeleid.
 6. Recensie: A Star is Born - Debuterend regisseur Bradley Cooper weet met de derde remake van de klassieker uit 1937 toch te amuseren.
 7. Recensie: Bad Times at the El Royale - Bij vlagen spannende, half-geslaagde overpeinzing van moraliteit in een vastgeroest misdaadgenre.
 8. Recensie: Burning - Een fenomenaal en poëtisch mysterie over eenzaamheid in het moderne Zuid-Korea.
 9. Recensie: Zwaar Verliefd! - Een dierenarts valt als een blok voor een stoere meubelmaker. Formulematige dertien-in-een-dozijn-polderromkom.
 10. Recensie: Sobibor - Niet het eerbetoon dat oorlogsheld Alexander Pechersky verdient, noch de emotionele mokerslag die een Holocaustfilm hoort te zijn.
 11. Recensie: Rafaël - Krokodillentranentrekkend melodrama over de liefde tussen een Nederlandse en een Tunesiër tijdens de Jasmijnrevolutie.
 12. Recensie: Sprekend Nederland - De staat van Nederland aan de hand van toespraken. Interessant, maar niet meer dan een aaneenschakeling van situaties.
 13. Recensie: Venom - Venom wandelt zo uit de stripboeken, in een matige superheldenfilm.
 14. Recensie: Todos lo Saben - Farhadi op de Spaanse toer, maar met alle karakteristieke kenmerken van de Iraanse meester.
 15. Recensie: Final Score - Deze Die Hard-kloon heeft een prima uitgangspunt, maar is beroerd geschreven, gefilmd en gemonteerd.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl