Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: Thelma - Joachim Trier maakt een genrefilm maar blijft redelijk op vertrouwd terrein.
 2. Recensie: Wonderstruck - De tweede verfilming van Brian Selznicks schrijfwerk laat iets te goed zien wat zijn stokpaardjes zijn.
 3. Recensie: Final Portrait - Wie zich door de Zwitserse meesterschilder Giacometti wil laten vereeuwigen, kan maar beter over een engelengeduld beschikken.
 4. Recensie: Visages Villages - Fijne nieuwe film van de legendarische Agnès Varda over de kracht van het beeld; Simpel en charmant.
 5. Recensie: Paddington 2 - Ook deze tweede verfilming van de befaamde kinderboekenreeks is een schot in de roos. Vol Britse charme, humor en spanning.
 6. Recensie: The Killing of a Sacred Deer - Yorgos Lanthimos’ nieuwste tragedie is even absurdistisch als je van de Griek gewend bent, maar een stuk angstaanjagender.
 7. Recensie: Coco - Een feestje maken van de dood: dat kan alleen Pixar. Verre van een doodse bedoening.
 8. Recensie: Bad Moms 2 - De wanhopige moeders zijn terug om hun eigen moeders een lesje te leren. Prettig niemendalletje met een amusante cast.
 9. Recensie: Escape Room - Horrorfilm speelt in op de hype van escape rooms.
 10. Recensie: Insyriated - Publiekswinnaar van de Berlinale 2017 is een uiterst beklemmende en oncomfortabele zit in een Syrisch appartement.
 11. Recensie: Battle of the Sexes - Een onvervalste crowdpleaser over een historisch potje tennis.
 12. Recensie: Wonder - Sympathieke doch doorsnee film over unieke aandoening.
 13. Recensie: Thank You For Your Service - Een meelevend drama over de psychologische weerslag van oorlog op soldaten, die eigenlijk een keiharde aanklacht had moeten zijn.
 14. Recensie: 6 Below - Een snowboarder raakt hopeloos verdwaald op een ijskoude berg. Weet hij het te overleven of niet?
 15. Recensie: An Inconvenient Truth 2 - Al Gore is terug en bozer dan ooit in deze docu over klimaatverandering.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl