Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: Bad Boys for Life - Tussen al het pretentieuze actiespektakel is Bad Boys for Life pretentieloos en puur genieten.
 2. Recensie: Dark Waters - Klokkenluider Mark Ruffalo neemt het op tegen chemiegigant DuPont.
 3. Recensie: Au Nom de la Terre - Een persoonlijk, actueel en zéér urgent plattelandsdrama van Franse makelij.
 4. Recensie: Hellhole - Ondanks de terroristische aanslagen is het in maart 2016 maar een saaie bedoening in Brussel.
 5. Recensie: For Sama - Verdiende winnaar van de publieksprijs op IDFA maakt de verschrikkingen in Syrië op diep persoonlijke wijze zichtbaar.
 6. Recensie: King of the Road [Telefilm] - Deze Telefilm onderzoekt de vraag wat te doen als mensen met vooroordelen gelijk hebben. Het leidt tot een onevenwichtig relaas.
 7. Recensie: Dolittle - De dokter die met alle beesten kan babbelen keert terug in een wankelend, maar komisch familieavontuur.
 8. Recensie: Just Mercy - Dit waargebeurde verhaal van een onterechte terdoodveroordeling is degelijk, maar ook wat vlak.
 9. Recensie: Bombshell - Krachtig, sexy en glimmend, maar het blijkt toch nog echt te vroeg om een kritische en invoelende film over #metoo te maken.
 10. Recensie: Il Traditore - Enerverende gangsterfilm over de belangrijkste getuige tegen de Siciliaanse maffia.
 11. Recensie: Goldie - Sam de Jong zet na zijn gelauwerde debuut Prins opnieuw een knellende en knetterende film neer.
 12. Recensie: Monstri. - De Roemeense speelfilmdebutant Marius Olteanu ontmantelt op geheel eigen wijze een huwelijk.
 13. Recensie: Mind My Mind - Qua lengte een bijzonderheid in de reguliere bioscoopprogrammering, qua vorm en inhoud evenmin alledaags.
 14. Recensie: Hemelrijken [Telefilm] - Kelly is net vrij uit de gevangenis en probeert op het rechte pad te blijven in een omgeving die haar de criminaliteit intrekt.
 15. Recensie: 1917 - Loeispannende en technisch verbluffende oorlogsfilm is Sam Mendes’ beste werk tot nu toe.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl