Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: Happy Death Day 2U - Tree zit wederom gevangen in een tijdlus met een moordenaar op de loer, maar toch is er variatie.
 2. Recensie: If Beale Street Could Talk - Met een prachtig gestileerde adaptatie van James Baldwins roman bewijst Barry Jenkins allesbehalve een eendagsvlieg te zijn.
 3. Recensie: Alita: Battle Angel - In deze visueel overweldigende mangaverfilming delft het verhaal het onderspit.
 4. Recensie: Doubles Vies - Meerdere affaires en discussies over de toekomst van de literatuur. Een typische Franse film dus.
 5. Recensie: Continuer - Moeder en zoon op paardentocht door Kirgizië. Mooie plaatjes, maar onoverzichtelijke emoties.
 6. Recensie: Verliefd op Cuba - Johan Nijenhuis volgens formule: bol van flauwe humor en hitsige typetjes op een inwisselbare vakantiebestemming.
 7. Recensie: Time Freak - De verfilming van Dio’s nummer Tijdmachine mondt uit in een alleraardigst tussendoortje.
 8. Recensie: High Flying Bird - Steven Soderberghs kijk op de basketbalwereld. Veel zaken, weinig sport.
 9. Recensie: At Eternity's Gate - Vincent van Goghs laatste levensfase gezien door zijn eigen ogen.
 10. Recensie: The Lego Movie 2: The Second Part - Dit vervolg op de succesvolle animatiefim uit 2014 is minder origineel qua plot, maar nog steeds een lust voor het oog.
 11. Recensie: No Date, No Signature - Een schouwarts wordt geconfronteerd met de dood van een jongen en zijn mogelijke betrokkenheid. Krachtige karakterstudie.
 12. Recensie: Donbass - Fake news en groteske politici in het chaotische, door oorlog geteisterde Oost-Oekraïne.
 13. Recensie: Capharnaüm - Hartbrekend overlevingsverhaal van een Libanees straatkind dat zijn ouders verantwoordelijk stelt voor zijn armoedige bestaan.
 14. Recensie: Green Book - Tegenpolen Ali en Mortensen zijn met afstand het meest geslaagde onderdeel van deze op veilig spelende Golden Globe-winnaar.
 15. Recensie: Climax - Waanzinnige dansscènes en verbluffend camerawerk; de nieuwe film van Gaspar Noé is een weergaloze afdaling naar de hel.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl