Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: Transformers: The Last Knight - Een verbetering ten opzichte van voorgaande delen, maar doet tegelijk alles fout wat de vorige films ook verkeerd deden.
 2. Recensie: My Cousin Rachel - Psychologische en modernistische thriller in historisch Engeland, met een sterke Rachel Weisz als een mysterieuze, gesluierde femme fatale in een negentiende-eeuws korset.
 3. Recensie: Winnie - Ze was ooit de vrouw van Nelson Mandela en tijdens zijn gevangenschap de voorvechtster van gelijke rechten in Zuid-Afrika. Toen kwamen de schandalen.
 4. Recensie: Sage Femme - Het pad van een vroedvrouw wordt gekruist door de vroegere maîtresse van haar vader in dit fijngevoelige Franse drama met Catherine Deneuve en Catherine Frot.
 5. Recensie: Câini - Prima debuut van Bogdan Mirica in de Balkan-variant van No Country for Old Men.
 6. Recensie: Wonder Woman - Wonder Womans solo-uiting blijkt een ongeveinsde actiefilm en de verlate franchisestarter die het DCEU altijd al wilde.
 7. Recensie: The Promise - Eerste Hollywoodfilm over de Armeense genocide. Prachtige productie, maar de impact valt tegen.
 8. Recensie: Sprakeloos - Verfilming van Tom Lanoyes boek over een actrice die geveld wordt door een beroerte. Krachtig spel van Viviance de Muynck.
 9. Recensie: All Eyez On Me - Biopic van iconische rapper Tupac Shakur die oppervlakkig blijft maar wel vermaakt.
 10. Recensie: It Comes at Night - Een mysterieuze virusuitbraak zet de verhoudingen tussen twee gezinnen op scherp in deze psychologisch akelige horrorfilm.
 11. Recensie: La Región Salvaje - Twee vrouwen, twee mannen en een buitenaards wezen vormen de rode draad van dit Mexicaanse drama over lust en begeerte.
 12. Recensie: Mountain - Op de begraafplaats waar ooit de doden zullen herrijzen vecht een gelovige vrouw voor erkenning en begeerte.
 13. Recensie: The Eagle Huntress - Hartverwarmende, enigszins misleidende documentaire over een meisje dat de eerste adelaarsjageres van Mongolië wil worden.
 14. Recensie: The Bleeder - Biopic over de echte Rocky met een knock-out acteerprestatie van Liev Schreiber.
 15. Recensie: The Mummy - Schizofrene superhelden-horror-avonturenfilm die te graag iedereen wil bekoren.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl