Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: Aquaman - Visueel overdonderend, fantastische actie en cheesy oneliners; Aquaman is geen meesterwerk maar allesbehalve suf.
 2. Recensie: Roma - De Mexicaanse cineast Alfonso Cuarón brengt zijn publiek in vervoering met een meesterlijke sfeerschets van de seventies.
 3. Recensie: Ralph Breaks the Internet - In dit vervolg is het internet het strijdtoneel van vele dwaze verwikkelingen met heerlijke humor en vooral zelfspot.
 4. Recensie: Shoplifters - Een stelende surrogaatfamilie was nog nooit zo warm.
 5. Recensie: Anna and the Apocalypse - Zingend en dansend de ondergang van de wereld tegemoet? Het is mogelijk in deze plezierige musical-zombiekomedie.
 6. Recensie: The Extraordinary Journey of the Fakir - Mierzoete, maar sympathieke boekverfilming met een hoog Amélie-gehalte.
 7. Recensie: All Alone - Een alleenstaande vader wil zijn dochter vaker zien. Maar dat is in dit drama met donkere humor niet heel eenvoudig.
 8. Recensie: Bon Bini Holland 2 - Meer van hetzelfde en nog 'onbeskofter'. Op dit laatste is komiek Jandino Asporaat kennelijk behoorlijk trots.
 9. Recensie: Mowgli: Legend of the Jungle - Duisterder en diepgaander dan Disneys versie uit 2016, maar toch de pech het nakomertje te zijn.
 10. Recensie: Mortal Engines - In de toekomst lopen de steden op rolletjes, maar de film daarover verloopt een beetje stroef.
 11. Recensie: Cold War - Perfect liefdesverhaal van twee geliefden die niet zonder, maar eigenlijk ook niet met elkaar kunnen.
 12. Recensie: Kursk - Als de Russen het niet aandurven de Koersk-ramp te verfilmen, dan moeten de Europeanen het maar doen.
 13. Recensie: All You Need is Love - Deze romantische mozaïekfilm in de stijl van Alles is Liefde zit bomvol stereotypes.
 14. Recensie: The State Against Mandela and the Others - Het geruchtmakende proces tegen Nelson Mandela en zijn medestrijders wordt aan de hand van geluidsopnames herbeleefd.
 15. Recensie: The Possession of Hannah Grace - De eerste Hollywoodfilm van Diederik van Rooijen wil méér zijn dan gewoon een spannende duiveluitdrijvingshorror.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl