Recensies

Overzicht van Filmrecensies

 1. Recensie: Senior Year [Netflix] - Een coming-of-age-verhaal uit de jaren negentig, vertaald naar het heden.
 2. Recensie: Last Seen Alive - Niet de heerlijke parodie op films over verdwenen geliefdes, maar des te hilarischer dat het de makers ernst is.
 3. Recensie: Firestarter - Het is moeilijk om warm te worden van de nieuwe Stephen King-verfilming.
 4. Recensie: Ali & Ava - Optimistisch en muzikaal Brits drama over hoe twee tegenpolen elkaar aantrekken.
 5. Recensie: Mothering Sunday - Meanderende structuur ondermijnt de melancholieke sfeer en mijmerende sensualiteit.
 6. Recensie: Fabian oder der Gang vor die Hunde - Überstilistisch liefdesdrama over een excentriekeling die zijn leven en de wereld om zich heen ziet afbrokkelen.
 7. Recensie: Along for the Ride [Netflix] - Een slap verhaal en dialogen uit zelfhulpboeken vormen de ingrediënten van een oninteressant romantisch tussendoortje.
 8. Recensie: Choose or Die [Netflix] - Een moordzuchtig computerspel uit de jaren tachtig heeft het gemunt op twee geeky tieners. Let the game begin.
 9. Recensie: Thar [Netflix] - Indiase neo-western maakt van grote beloftes maar weinig waar.
 10. Recensie: The Survivor [Netflix] - Barry Levinson vertelt het verhaal van een Holocaustoverlevende, maar wel op zijn Hollywoods.
 11. Recensie: Doctor Strange in the Multiverse of Madness - De nieuwste Marvel is waanzin en plotmatig een aanfluiting.
 12. Recensie: Ich Bin Dein Mensch - Een robot die precies is aangepast op jouw wensen? Voor Alma is het haar ergste nachtmerrie. Of toch niet?
 13. Recensie: La Place d’une Autre - Soap, suspense en sociaalklassendrama mengen soepel in deze film over identiteitsdiefstal.
 14. Recensie: Nobody Has to Know - Het Engelstalige debuut van Bouli Lanners is een ingetogen drama met een overdaad aan plotwendingen.
 15. Recensie: Housewitz - Een even ongemakkelijke als grappige documentaire over een moeder die geplaagd wordt door oorlogstrauma’s.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl