Drama: Towelhead
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Towelhead
Genre: Drama
Cast: Summer Bishil, Aaron Eckhart, Peter Macdissi, Toni Collette
Bioscoop première: 14-05-2009
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Alan Ball
Productie jaar: 2008
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: Benelux Film distributors
Plot beschrijving: Wanneer de vriend van haar moeder een ongezonde interesse in haar begint te vertonen wordt Jasira, een dertienjarig Amerikaans-Arabisch meisje, door haar moeder naar Texas gestuurd om bij haar Libanese vader te gaan wonen. Haar strenge vader is echter niet in staat zijn puberdochter de aandacht en liefde te geven die ze nodig heeft, noch kan hij omgaan met Jasira’s tegenstrijdige gevoelens over haar snel veranderende lichaam. Amerika staat op het punt Koeweit binnen te vallen, en Jasira raakt op school steeds meer geïsoleerd als haar klasgenoten haar beginnen uit te schelden voor ‘Theedoek!’.

Haar eenzaamheid en haar groeiende frustratie over de tegenstrijdige regels van haar ouders drijven haar tot rebels gedrag. Daarnaast worstelt ze met haar ontluikende seksualiteit. Het resultaat is een geestige, donkere, moedige en pijnlijke kijk op de verwarrende zoektocht van de Amerikaanse jeugd in de buitenwijken en de openbare scholen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl