Romantiek: Vicky Cristina Barcelona
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Vicky Cristina Barcelona
Genre: Komedie, Drama, Romantiek
Cast: Penèlope Cruz, Scarlett Johansson, Javier Bardem, Rebecca Hall
Bioscoop première: 11-12-2008
Land van productie: Spanje, United States
Geregisseerd door: Woody Allen
Duur van de film: 96 min.
Productie jaar: 2008
Distributeur: Cineart
Officiële website: http://vickycristina-movie.com/
Plot beschrijving: Vicky en Cristina zijn twee hartsvriendinnen met tegengestelde karakters. Bij Vicky, die verloofd is met een degelijke jongeman, overheerst de rede, terwijl Cristina zich laat leiden door haar gevoelens en voortdurend op zoek is naar nieuwe passies en sexuele ervaringen.

Wanneer ze de kans krijgen om de zomer in Barcelona door te brengen, zijn ze allebei dolenthousiast : Vicky wil nog voor haar huwelijk een master behalen, terwijl Cristina na haar laatste liefdesperikelen behoefte heeft aan iets nieuws.

Op een avond ontmoeten ze in een kunstgalerij een Spaanse schilder. Juan Antonio is knap, sensueel en verleidelijk en doet hen een nogal ongewoon voorstel… Maar die nieuwe vriendschap valt niet in de smaak van Juan Antonio’s ex-vriendin.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl