Avontuur: Wall-E
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Wall-E
Genre: Animatie, Avontuur, Komedie
Bioscoop première: 30-07-2008
Land van productie: United States
Geregisseerd door: Andrew Stanton
Duur van de film: 98 min.
Productie jaar: 2008
Minimale leeftijd: No Age Limit
Distributeur: Buena Vista (NL)
Officiële website: http://disney.go.com/disneypictures/wall-e/
Plot beschrijving: Na honderden (700) eenzame jaren doen waarvoor hij bedoeld was – het schoonhouden van de aarde – ontdekt Wall-E (afkorting voor Wijdverspreid Afval Lading Losser E-type) een nieuw doel in zijn leven (naast het verzamelen van knick-knacks*) wanneer hij een glanzende zoekrobot ontmoet genaamd Eve.

Eve komt erachter dat Wall-E onbewust op de sleutel naar de toekomst van de aarde is gestuit, en racet het heelal in om haar bevindingen te vertellen aan de mensen (die al tijden vurig wachten op het moment dat ze te horen krijgen dat het weer veilig genoeg is om terug te keren naar de aarde.

In de tussentijd reist Wall-E Eve achterna en beginnen ze aan een van de meest opwindende en fantasierijke avonturen aller tijden op het grote scherm.

Ga mee met Wall-E op zijn ongewone reis door het futuristische heelal, de toekomst die er moderner uitziet dan je het je ooit had kunnen voorstellen.

Het is een hilarische samenstelling van personages met o.a. een kakkerlak en een heldhaftig team van slecht functionerende, buitenbeentjes van robots.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl