Komedie: New in Town
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: New in Town
Genre: Komedie
Cast: Renée Zellweger, Harry Connick Jr., Nathan Fillion, Siobhan Fallon
Bioscoop première: 12-02-2009
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Jonas Elmer
Duur van de film: 97 min.
Productie jaar: 2009
Distributeur: E1 Entertainment
Plot beschrijving: Renée Zellweger is terug in een heerlijke Valentijnsfilm waarin de city girl wordt overgeplaatst naar een gehucht waar ze zich letterlijk met vallen en opstaan naar binnen blundert.

De ambitieuze Lucy Hill (Renée Zellweger) leeft een prachtleven in zonnig Miami. Ze heeft een topbaan, compleet met topsalaris om zichzelf regelmatig te trakteren op nieuwe schoenen, tassen of – waarom niet – een nieuwe auto.

Dan krijgt ze de kans om haar carrière een forse duw te geven. Moet ze alleen even orde op zaken gaan stellen in een fabriek ergens in Minnesota. Wat dat inhoud dringt pas tot haar door als ze op het ijskoude vliegveld arriveert.

Ook de ruwe arbeiders zorgen ervoor dat ze heel snel met beide hakken op de grond staat. Of eigenlijk; in de sneeuw. Binnendringen in deze nieuwe wereld gaat niet vanzelf en loopt dus nogal eens uit op genante situaties.

Maar tussen al haar blunders door weet ze onverwachts toch het hart te veroveren van de inwoners van het plaatsje – en van een man in het bijzonder (Harry Connick Jr.)

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl