Drama: Hunting & Zn.
Film Trailers by Filmtrailer.com

Titel: Hunting & Zn.
Genre: Drama
Cast: Dragan Bakema, Maria Kraakman
Bioscoop première: 25-02-2010
Land van productie: Nederland
Geregisseerd door: Sander Burger
Duur van de film: 93 min.
Productie jaar: 2009
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: Benelux Film distributors

Plot beschrijving: Hoe lang kan je jezelf voor de gek houden? Tako Hunting keert na de dood van zijn vader terug van Amsterdam naar Den Oever om zijn fietsenwinkel over te nemen. Terug naar het leven dat hij was ontvlucht. Terug naar zijn oude vrienden, de zaak en het meisje dat sinds school verliefd op hem is. Hij heeft zichzelf wijs gemaakt dat hij hier hoort, dat hij hier gelukkig kan worden.

Maar Tako en Sandra hadden eigenlijk niet met elkaar moeten trouwen. Ze delen alleen oppervlakkigheden en materieel geluk. De inrichting van hun huis, met meubels en prullaria uit de catalogi van IKEA en Habitat, weerspiegelt hun passieloze relatie. Ze werken allebei hard – Sandra op een uitzendbureau en Tako in de fietsenzaak – maar communiceren nauwelijks met elkaar.

De problemen verergeren als Sandra zwanger wordt. De familie is in de wolken, maar Tako en Sandra leiden steeds meer een eigen leven. Als blijkt dat Sandra een eetstoornis heeft, die ze tot dat moment voor de buitenwereld geheim heeft weten te houden, wordt hun relatie op scherp gezet. Tako wordt steeds wanhopiger en neemt, om hun ongeboren kind te beschermen, uiteindelijk een drastisch besluit. De gevolgen zijn dramatisch.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl