Documentaire: Unwanted Witness
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Unwanted Witness (Témoin indésirable)
Genre: Documentaire
Bioscoop première: 02-04-2009
Land van productie: Frankrijk
Geregisseerd door: Juan José Lozano
Duur van de film: 87 min.
Productie jaar: 2008
Distributeur: Amnesty International
Officiële website: http://www.temoinindesirable-lefilm.com/
Plot beschrijving: Het valt niet mee om een kritisch journalist te zijn in Colombia. Unwanted Witness is een portret van de Colombiaanse televisiejournalist Hollman Morris, die ondanks tegenwerking en doodsbedreigingen doorgaat met zijn nieuwsprogramma Contravía. Daarin probeert hij de waarheid achter het gewapende conflict in zijn land boven tafel te krijgen en de doofpotpolitiek van zijn regering aan de kaak te stellen. Zijn onafhankelijke koers en inzet voor de mensenrechten trekken een zware wissel op zijn privéleven.

Deze film is te zien op het Movies that Matter Festival. Het Movies that Matter Festival is het film- en debatfestival van Amnesty International en de opvolger van het Amnesty International Filmfestival. Dit vernieuwde festival is hét Nederlandse festival van de geëngageerde film, een jaarlijks internationaal film- en debatfestival waar documentaires en speelfilms van bevlogen filmmakers het debat over mensenrechten, menselijke waardigheid en situaties waarin deze in het geding zijn aanwakkert.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl