Actie: Repo Men
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Repo Men
Genre: Actie, Science Fiction
Cast: Jude Law, Carice van Houten, Forest Whitaker, Liev Schreiber, Alice Braga
Bioscoop première: 19-8-2010
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Miguel Sapochnik
Productie jaar: 2010
Minimale leeftijd: 16 jaar
Distributeur: UPI (NL)
Officiële website: http://www.repomenarecoming.com
Plot beschrijving: In de futuristische actiethriller Repo Men verlengen en verbeteren mensen hun leven met behulp van zeer moderne en dure mechanische organen, geproduceerd door het bedrijf The Union. Maar deze medische vooruitgang heeft ook een duistere keerzijde: als je je rekening niet betaalt, stuurt The Union zijn buitengewoon capabele mensen, de Repo Men, op je af om beslag te leggen op hun goederen… en maakt zich verder niet druk of je het zonder dat orgaan wel overleeft.

Jude Law speelt Remy, een van de allerbeste Repo Men. Terwijl hij aan het werk is, wordt hij getroffen door een hartinfarct, waarna hij wakker wordt met het allermodernste mechanische transplantatiehart waarover het bedrijf beschikt… en met een forse schuld. Maar een bijwerking van de operatie is dat hij geen hart meer heeft voor het werk wat hij doet. Als hij achter raakt met de afbetalingen, stuurt The Union de spijkerharde Jake (Oscar-winnaar Forest Whitaker) en Remy’s voormalige partner, om hem op te sporen. Zo verandert de voormalige jager in opgejaagd wild: Remy zoekt steun bij Beth (Alice Braga), die ook een schuld heeft bij het bedrijf, en die hem leert hoe hij zich voor het systeem kan verbergen. Achternagezeten door Jake komt Remy tijdens zijn vlucht in contact met volstrekt gestoorde medestanders en tegenstanders, en wordt hij zo met tegenzin voorvechter van duizenden voortvluchtigen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl