Thriller: Untraceable
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Untraceable
Genre: Misdaad, Thriller
Cast: Diane Lane, Billy Burke, Colin Hanks, Joseph Cross, Mary Beth Hurt
Bioscoop première: 20-03-2008
Land van productie: United States
Geregisseerd door: Gregory Hoblit
Duur van de film: 101 min.
Productie jaar: 2007
Distributeur: E1 Entertainment
Regionale website: http://www.untraceablemovie.nl/
Plot beschrijving: FBI agente Jennifer Marsh krijgt de taak een seriemoordenaar op te sporen die videobeelden van zijn stervende slachtoffers op het internet laat zien.

Als de tijd begint te dringen wordt het kat-en-muis spel steeds persoonlijker.

Binnen de FBI bestaat een divisie die zich uitsluitend bezighoudt met het onderzoeken en opsporen van online criminelen.

Dit is de frontlinie van de strijd tegen cybercrime, waar speciaal agent Jennifer Marsh (Diane Lane) en haar collega (Colin Hanks) denken alles al een keer gezien te hebben. Tot vandaag.

Een technisch briljant maar ernstig gestoorde man zendt beelden van zijn slachtoffers live uit op de website www.killwithme.com.

Hoe meer mensen online toekijken, hoe sneller het slachtoffer sterft. De sadistische man maakt zo iedereen die inlogt op de site medeplichtig aan moord.

Terwijl justitie zich over dat vraagstuk buigt, leidt de jacht die ‘single mum’ Jennifer geopend heeft steeds meer naar haar eigen leven.

Maar hoe fanatiek ze haar priveleven ook beschermt en iedere aanwijzing volgt – de man achter de website lijkt niet te traceren.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl