Thriller: The Ghost Writer
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: The Ghost Writer (The Ghost)
Genre: Thriller
Cast: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall, Olivia Williams
Bioscoop première: 20-05-2010
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Roman Polanski
Duur van de film: 128 min.
Productie jaar: 2010
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: Benelux Film distributors
Officiële website: http://www.theghostwriter-movie.com/
Plot beschrijving: Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter, ‘The Ghost’ (Ewan McGregor) instemt om de memoires te schrijven van de vroegere premier van Groot-Brittannië, Adam Lang (Pierce Brosnan), lijkt dat de kans van z’n leven te zijn. Hij vliegt naar het Amerikaanse huis van Adam Lang om de onafgemaakte biografie te kunnen voltooien van zijn voorganger die bij een ongeluk is omgekomen.

De reputatie van de voormalige premier ligt onder vuur vanwege de beschuldiging dat hij op de hoogte was van het illegaal uitleveren van verdachte terroristen aan de CIA ten tijde van zijn premierschap. Het eiland waar Adam Lang samen met zijn vrouw Ruth (Olivia Williams) en zijn persoonlijke assistente en tevens minnares Amelia (Kim Cattrall) en ook ‘The Ghost’ verblijft, wordt omringd door verslaggevers en demonstranten.

Tijdens zijn schrijfwerk ontdekt ‘The Ghost’ geheimen die niet alleen de wereldpolitiek op haar grondvesten zal doen schudden, maar ook zijn eigen leven in gevaar zal brengen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl