Thriller: Remember Me
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Remember Me
Genre: Thriller
Cast: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Martha Plimpton, Chris Cooper, Lena Olin
Bioscoop première: 01-04-2010
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Allen Coulter
Productie jaar: 2009
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: Independent Films
Officiële website: http://RememberMe-Movie.com
Plot beschrijving: Tyler Roth (Robert Pattinson) kan de zelfmoord van zijn broer maar niet verwerken en maakt een puinhoop van zijn leven.
Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij, wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken, legt Tyler het aan met zijn aantrekkelijke dochter, Ally.
Het klikt bijzonder goed tussen de twee. Ally vertelt dat haar moeder op brute wijze is vermoord en dit gemeenschappelijke verlies schept een band. De twee worden tot over hun oren verliefd.
Alleen de waarheid staat nog in de weg: Tyler weet dat hij Ally nog moet vertellen waarom hij haar in eerste instantie mee uit heeft gevraagd en riskeert daarmee zijn grote liefde te verliezen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl