Thriller: Millennium 3: Gerechtigheid
Film Trailers by Filmtrailer.com

Titel: Millennium 3: Gerechtigheid (Luftslottet som sprängdes)
Genre: Thriller
Cast: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre, Hans Alfredson
Bioscoop première: 25-03-2010
Land van productie: Zweden
Geregisseerd door: Daniel Alfredson
Duur van de film: 148 min.
Productie jaar: 2009
Minimale leeftijd: 16 jaar
Distributeur: Benelux Film distributors
Plot beschrijving: Een duistere setting, een verpletterend goed geconstrueerd plot en twee bijzonder sterke hoofdpersonages: Lisbeth Salander (Noomi Rapace), een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw tevens een computerhacker van wereldklasse, en Mikael Blomkwist (Michael Nyqvist), een charmante kritische journalist, en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium.

Nadat Lisbeth Salander een levensbedreigende aanslag heeft overleefd, wordt ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere, pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt gezocht voor moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkwist is overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt de relatie tussen de vrouwenhandel, het verleden van Salander en de Zweedse veiligheidsdienst en wil daarover in zijn blad Millennium publiceren. Vooalsnog vertrouwt Salander niemand en zeker Blomkwist niet, die haar als enige veel te goed kent. Uiteindelijk moet ze voor de rechtbank verschijnen. Zal het recht zegevieren?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl