Thriller: Deliver Us From Evil
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Deliver Us From Evil (Fri Os Fra Det Onde)
Genre: Thriller
Cast: Lasse Rimmer, Lene Nystrøm, Jens Andersen, Pernille Valentin
Bioscoop première: 06-05-2010
Land van productie: Denemarken
Geregisseerd door: Ole Bornedal
Duur van de film: 100 min.
Productie jaar: 2009
Minimale leeftijd: 16 jaar
Distributeur: Wild Bunch

Plot beschrijving: Johannes en Pernille keren met hun kinderen terug naar Johannes’ geboortedorp in Jutland. Het gelukkig getrouwde paar verhuist naar de provincie om daar een rustig leven te leiden dicht bij de natuur. Bij het renoveren van hun nieuwe huis krijgen ze hulp van de Bosnische immigrant Alain, die getekend is door de Balkanoorlog.

Johannes’ broer Lars is zijn tegenpool. Een vrachtwagenchauffeur en alcoholmisbruiker met een kort lontje. Als zijn vriendin Scarlett zwanger wordt, besluit hij zijn leven te beteren. Het noodlot heeft echter andere plannen. Lars veroorzaakt een dodelijk ongeluk en ziet maar één oplossing, de schuld in de schoenen van Alain schuiven.

Wanneer Lars, de Godvrezende echtgenoot van het slachtoffer, Ingvar en hun vrienden verhaal gaan halen bij Alain, komt Johannes voor hem op en besluit hem mee naar zijn huis te nemen. Onverschrokken gaat de gewelddadige, dronken menigte richting het afgelegen huis van Johannes. Het vredige plaatsje verandert langzaam maar zeker verandert in een slagveld.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl