Romantiek: Ondine
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Ondine
Genre: Drama, Romantiek
Cast: Colin Farrell, Tony Curran, Stephen Rea, Dervla Kirwan, Alicja Bachleda, Emil Hostina
Bioscoop première: 10-06-2010
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Neil Jordan
Duur van de film: 111 min.
Productie jaar: 2009
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: E1 Entertainment
Regionale website: http://www.ondinemovie.nl
Plot beschrijving: Ondine vertelt over een stoere Ierse visser (Colin Farrell) wiens leven ingrijpend verandert als hij een betoverend mooie vrouw in zee vindt. Zijn dochtertje gelooft dat ze een mythische waternimf is, maar de waarheid is minder magisch.

Ondine is een verhaal over liefde, hoop en geloof in het onmogelijke. Dagelijks bevist Syracuse de wateren langs de prachtige Ierse kust. En iedere avond keert hij terug naar zijn kleine huisje aan de baai waar zijn dochtertje Annie op hem wacht. Tot de dag dat hij huiswaarts keert met een jonge vrouw (Alicja Bachleda). Gevonden in zijn netten.

Na er even over na te denken gelooft Annie dat ze een zeemeermin is – de waternimf Ondine. Haar vader weet niet wat hij van Ondine moet denken; hij is nogal van slag en niet veel later smoorverliefd. Maar zoals dat gaat in ongelofelijke liefdesverhalen, zit er ook een duistere kant aan het sprookje.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl