Romantiek: Leatherheads
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Leatherheads
Genre: Drama, Romantiek
Cast: George Clooney, John Krasinski, Renée Zellweger, Stephen Root, Wayne Duvall
Bioscoop première: 29-08-2008
Land van productie: United States
Geregisseerd door: George Clooney
Duur van de film: 114 min.
Productie jaar: 2008
Distributeur: UPI (NL)
Regionale website: http://www.film1.nl/leatherheads/
Plot beschrijving: Clooney speelt Jimmy ‘Dodge’ Connolly, een charmante, vrijpostige footballheld die vast van plan is om zijn team van knok-kroegen naar volgepakte stadions te leiden.

Maar als de spelers hun sponsor kwijtraken en de hele competitie dreigt in te storten, overtuigt Dodge een collega-football-ster Carter Rutherford (John Krasinski), om zich bij zijn zootje ongeregeld aan te sluiten.

De aanvoerder hoopt dat hij met zijn laatste zet de worstelende sport zal helpen om eindelijk de aandacht van het land te trekken.

Carter Rutherford, Amerika’s lievelingszoon, is een succesvolle oorlogsheld die in zijn eentje meerdere Duitse soldaten tot overgave dwong in WOI.

Hij is aantrekkelijk om te zien en zijn snelheid op het veld is zonder weerga. Deze held is bijna te mooi om waar te zijn en Lexie Littleton (Zellweger) is van plan om te bewijzen dat dat het geval is.

Lexie is leerling-journalist die het grote werk mag doen. Ze is een gehaaide verslaggeefster die vermoedt dat er hiaten zitten in Carters oorlogsverhaal. En terwijl zij daarnaar op zoek is strijden de twee teamgenoten buiten het veld om haar grillige genegenheid.

Wanneer de nieuwe prof-footballsport steeds minder gaat lijken op de rustige sport die hij kende en liefhad, moet Dodge vechten om zijn jongens bij elkaar te houden én om het meisje van zijn dromen te krijgen.

Hij komt tot de verrassende ontdekking dat de speltactiek in de liefde en in het football veel overeenkomsten hebben. Toch heeft hij één manoeuvre die hij voor de vierde speelperiode bewaart.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl