Komedie: Wild Child
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Wild Child
Genre: Komedie
Cast: Emma Roberts, Alex Pettyfer, Natasha Richardson, Aidan Quinn
Bioscoop première: 14-08-2008
Land van productie: Frankrike, United Kingdom, United States
Geregisseerd door: Nick Moore
Duur van de film: 98 min.
Productie jaar: 2008
Distributeur: UPI (NL)
Officiële website: http://www.wildchildmovie.com/
Plot beschrijving: De zestienjarige Poppy is een egocentrisch, onverbeterlijk kreng dat een verwend leventje leidt in haar LA-wereld.

Ook al zit er geen limiet op haar creditcards en wordt ze omgeven door talloze volgelingen, toch kan Poppy niet ontkomen aan de steeds groter wordende frustratie die ze voelt over haar familiesituatie.

En ze zorgt ervoor dat iedereen dat weet. Een wat al te gekke grap gaat haar vader te ver en Poppy wordt weggestuurd naar een Engelse kostschool.

Daar bevindt ze zich in een vreemde wereld van vroeg naar bed, strenge directrices en verplicht lacrosse, en vindt de Amerikaanse prinses eindelijk haar gelijke: een school met Britse meiden die haar verwende gedrag niet tolereren.

Onder het wakend oog van het schoolhoofd en omgeven door een nieuwe vriendenkring beseft Poppy met tegenzin dat ze met haar stoute-meisjes-gedrag niet erg ver zal komen.

Maar dat ze een keurige jonge vrouw moet worden betekent nog niet dat dit Wild Child niet elk uur van de dag zal proberen een heel instituut wakker te schudden.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl