Komedie: Zonder Pardon
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Zonder Pardon
Genre: Komedie
Cast: Theo Maassen
Bioscoop première: 12-11-2009
Land van productie: Nederland
Geregisseerd door: Norbert ter Hall
Productie jaar: 2009
Distributeur: Independent Films
Officiële website: http://www.zonderpardonindebioscoop.nl
Plot beschrijving: Na een tournee vol uitverkochte zalen, dolenthousiast publiek en jubelende recensies, is het plan opgevat om de theatershow van Theo Maassen: Zonder Pardon een vervolg te geven. Zijn zesde avondvullende programma zie je eind dit jaar niet in het theater, niet op de televisie, maar in de bioscoop.

Zonder Pardon is een schaamteloze en hilarische tirade over de tegenwoordige tijd. Maassen ijsbeert over het podium en denkt hardop na over zijn leven, over Nederland, over de wereld en de mensheid in het algemeen. Door zijn gitzwarte humor en zelfspot blijft hij de wanhoop een stap voor. Anderhalf uur lang sleept hij de toeschouwer meedogenloos mee. Ontsnappen is onmogelijk.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl