Komedie: What Happens in Vegas…
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: What Happens in Vegas…
Genre: Komedie
Cast: Lake Bell, Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Queen Latifah
Bioscoop première: 08-05-2008
Land van productie: United States
Geregisseerd door: Tom Vaughan
Duur van de film: 99 min.
Productie jaar: 2007
Minimale leeftijd: 6 jaar
Distributeur: Warner Bros (NL)
Officiële website: http://www.whathappensinvegasmovie.com/
Plot beschrijving: Het zit zo: Jack (Kutcher) is een onbezorgde flierefluiter die er zo met de pet naar gooit dat zijn bloedeigen pa hem ontslaat.

En Joy (Diaz) is een controlfreak met een vette baan op Wall Street, die gedumpt wordt door haar vriendje. En wat doe je als je in zak en as zit? Een weekendje Las Vegas!

Het is absoluut geen liefde op het eerste gezicht -integendeel- maar drank doet wonderen en uiteindelijk worden de twee wakker met een trouwring om hun vingers.

Hoe vreemd het ook mag klinken, de ellende is pas echt compleet wanneer Jack met Joy’s laatste kwartje de fruitautomaat laat springen. Een norse rechter weigert de twee hun flitsscheiding en veroordeelt ze juist tot een half jaar samenwonen, inclusief relatietherapie.

De twee vinden elkaar onuitstaanbaar, maar zijn bereid om ver te gaan voor hun deel van de winst. Maar wanneer ze er achterkomen dat als de ander het eerst afhaakt ze recht hebben op de hele buit, zijn ze bereid om nog véél verder te gaan.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl