Horror: A Nightmare On Elm Street
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: A Nightmare On Elm Street
Genre: Horror
Cast: Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner, Katie Cassidy
Bioscoop première: 20-05-2010
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Samuel Bayer
Duur van de film: 102 min.
Productie jaar: 2010
Minimale leeftijd: 16 jaar
Distributeur: Warner Bros (NL)
Regionale website: http://www.anightmareonelmstreet.nl

Plot beschrijving: Freddy Krueger keert terug in de ergste nachtmerrie: A Nightmare on Elm Street, een moderne remake van de horrorklassieker uit de jaren tachtig.
Een groep tieners uit een buitenwijk heeft één ding met elkaar gemeen: ze worden allemaal achtervolgd door Freddy Krueger, een afschuwelijk misvormde en angstaanjagende moordenaar die hen in hun dromen opjaagt. Zolang ze wakker blijven, kunnen ze elkaar beschermen… maar wanneer ze in slaap vallen, is er geen ontkomen meer aan.
Aan de voor een Oscar®-genomineerde Jackie Earle Haley (Little Children, Watchmen) dit keer de eer om Freddy Krueger neer te zetten, in de karakteristieke fedora-hoed, zijn roodgroen gestreepte trui en handschoenen met vlijmscherpe messen aan elke hand.
De film is geregisseerd door de bekroonde muziekvideo-regisseur Samuel Bayer (Nirvana’s Smells Like Teen Spirit, Green Day’s Boulevard of Broken Dreams). Dit is zijn regiedebuut voor het witte doek.
A Nightmare on Elm Street is gebaseerd op personages die in 1984 door Wes Craven zijn gecreëerd in zijn horrorkaskraker. Die film werd het eerste deel uit een van de langst lopende, meest succesvolle en innovatieve serie horrorfilms. Nu, 25 jaar later, wordt het originele verhaal van Freddy Krueger in een modern jasje gestoken.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl