Drama: The Wrestler
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: The Wrestler
Genre: Drama
Cast: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Mark Margolis, Todd Barry, Wass Stevens, Judah Friedlander, Ernest Miller
Bioscoop première: 12-09-2009
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Darren Aronofsky
Duur van de film: 105 min.
Productie jaar: 2008
Minimale leeftijd: No Age Limit
Distributeur: Wild Bunch
Officiële website: http://www.foxsearchlight.com/thewrestler
Regionale website: http://www.thewrestler.nl/
Plot beschrijving: Randy “The Ram” Robinson, die in de late jaren 80 een heel succesvolle professionele worstelaar was, probeert nu de eindjes aan elkaar te knopen door op te treden voor een handvol overtuigde worstelfanaten in scholen en gemeenschapscentra in New Jersey.

Hij is vervreemd van zijn dochter en niet in staat om een stabiele relatie aan te gaan; hij leeft van de kick die de shows hem geven en geniet van het gevecht en de adoratie van zijn fans. Maar als hij tijdens een wedstrijd een hartaanval krijgt, zegt zijn dokter hem dat hij definitief moet stoppen met worstelen.

Voor Randy is dat het moment om zijn leven te evalueren. Hij probeert opnieuw contact op te nemen met zijn dochter en begint een voorzichtige romance met Pam, een stripdanseres op retour. Maar het vooruitzicht om nog één keer te kunnen vechten tegen zijn grootste tegenstander lokt hem opnieuw in de ring.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl