Drama: The Private Lives of Pippa Lee
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: The Private Lives of Pippa Lee
Genre: Drama
Cast: Robin Wright Penn, Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves, Blake Lively, Maria Bello, Monica Bellucci
Bioscoop première: 30-07-2009
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Rebecca Miller
Duur van de film: 93 min.
Productie jaar: 2009
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: E1 Entertainment
Regionale website: http://www.pippalee.nl
Plot beschrijving: Pippa Lee (Robin Wright Penn) is de toegewijde echtgenote van een veel oudere man, de trotse moeder van een geslaagde tweeling en een geliefde vriendin en buurvrouw. Ondanks haar ruige en zware jeugd heeft ze uiteindelijk liefde en geborgenheid gevonden in haar eigen gezin. Haar gecreëerde façade van geluk brokkelt echter in hoog tempo af als haar man zijn geluk elders blijkt te zoeken.

Ongeluk komt nooit alleen, dus nadat Pippa zich door haar gepensioneerde man Herb (Alan Arkin) heeft laten overhalen New York te verruilen voor een seniorencomplex, blijkt hij een affaire met ene Sandra (Winona Ryder) te hebben. Sandra is nog veel jonger dan de 50-jarige Pippa, die in noodtempo op een zenuwinzinking afstevent. Ze zoekt haar steun en toeverlaat bij Chris (Keanu Reeves) en ontdekt bij hem haar begraven sensualiteit.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl