Drama: The MarketFilm Trailers by Filmtrailer.com

Titel: The Market (Pazar) (Pazar – Bir ticaret masali)
Genre: Drama
Cast: Genco Erkal, Tayanç Ayaydın, Şenay Aydın, Hakan Şahin
Bioscoop première: 07-01-2010
Land van productie: Duitsland, Turkije, Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Ben Hopkins
Duur van de film: 93 min.
Productie jaar: 2008
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: LOC Film Distribution
Officiële website: http://www.market-thefilm.com/

Plot beschrijving: Mihram is een kleine zakenman in een provinciestadje in het oosten van Turkije. Hij heeft goede ideeën, maar geen geld om ze te realiseren. Op een dag wordt de vrachtwagen met de bevoorrading voor het plaatselijke ziekenhuis overvallen. Wanhopig huurt de ziekenhuisdirecteur Mihram in om medicijnen op de zwarte markt te kopen.

Voor Mihram is het de kans de deal van zijn leven te sluiten, maar daarvoor moet hij wel gokken met gemeenschapsgeld. Als hij verliest, is hij een verschoppeling. Als hij wint, heeft hij het startkapitaal om een eigen GSM-bedrijf op te bouwen. Maar hij heeft met twee dingen geen rekening gehouden – de lokale mafia en de ondoorgrondelijke marktregels.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl