Drama AntichristFilm Trailers by Filmtrailer.com

Omschrijving: Genre: Drama , Thriller
Cinema Premiere: 29/10/2009
Land van productie: Denemarken
Geregisseerd door: Lars von Trier
Producer: arte France Cinéma , Zentropa Entertainments , ZDF/Arte
Cast: Willem Dafoe , Charlotte Gainsbourg
Duur van de film: 100 min
Productie jaar: 2009
Minimum leeftijd: 16
Plot beschrijving: De vrouw van een echtpaar, lijdt na het verlies van hun kind aan heftige angstaanvallen. Haar man is psycholoog en probeert haar van haar angsten af te helpen, dit tegen alle waarschuwingen in om geen personen te behandelen met wie je hechte banden hebt. Ze gaan naar de plek waar haar angst het sterkst is: Eden, hun afgelegen huis in de bossen.

De therapeutische behandeling ontwikkelt zich van moeizaam naar een ware strijd tussen de seksen. Haar angsten nemen hen beiden over en zelfs hij wordt niet vrijgesteld van het ongenadige kwaad dat de natuur in zich draagt. De natuur neemt zijn beloop en zijn beheerste redeneringen blijken zinloos te zijn geworden. Het kwaad in haar is volledig losgeslagen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl