Animatie: Up
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Up (OV) (Up)
Genre: Animatie
Cast: Christopher Plummer, Delroy Lindo, John Ratzenberger, Edward Asner, Jordan Nagai
Bioscoop première: 2009-10-07
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Pete Docter, Bob Peterson
Duur van de film: 96 min.
Productie jaar: 2009
Distributeur: Buena Vista (NL)
Officiële website: http://disney.go.com/disneypictures/up/
Plot beschrijving: Na eerdere wonderlijke reizen naar de werelden van auto’s, superhelden, vissen en speelgoed presenteren de geweldige verhalenvertellers van de Disney/Pixar Animation Studio’s (Finding Nemo, Ratatouille en Wall-E) een geheel nieuw avontuur Up. In Up zoekt de 78-jarige Carl het avontuur hogerop.

Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan en zijn de grootse avonturen alleen maar dromen geweest. Maar dat gaat vanaf nu veranderen als Carl besluit om zijn dromen uit te laten komen, samen met de 8-jarige padvinder Russel gaat hij op avontuur. Up voert iedereen mee op een spannende reis van een ongewoon stel dat oog in oog komt te staan met wilde natuur, onverwachte schurken en jungle dieren. Wanneer je op zoek bent naar avontuur – kijk omhoog.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl