Animatie: The Fantastic Mr. Fox
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: The Fantastic Mr. Fox
Genre: Animatie
Cast: Meryl Streep, George Clooney, Bill Murray, Owen Wilson, Willem Dafoe, Jason Schwartzman
Bioscoop première: 29-04-2010
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Wes Anderson
Duur van de film: 87 min.
Productie jaar: 2009
Distributeur: Fox (NL)
Officiële website: http://www.fantasticmrfoxmovie.com
Regionale website: http://www.fantasticmrfox.nl
Plot beschrijving: Mr. en Mrs. Fox (Clooney en Streep) hebben een idyllisch leven samen met hun zoon Ash (Schwartzman) en hun jonge neefje Kristofferson (Eric Anderson), dat bij hen logeert.

Na twaalf jaar te hebben genoten van een rustig familieleven, brengt het gezapige bestaan het wilde dier in Mr. Fox naar boven. Hij haalt al gauw weer zijn oude streken uit als stiekeme kippendief. Hierdoor brengt hij niet alleen zijn geliefde gezinnetje, maar ook de gehele dierengemeenschap in gevaar.

Ze verbergen zich onder de grond met genoeg voedsel om het een tijdje uit te houden en smeden een strijdplan tegen de kwaadaardige boeren Boggis, Bunce en Bean, die vastbesloten zijn de roekeloze, fantastische Mr. Fox in de kraag te grijpen. Uiteindelijk gebruikt hij zijn natuurlijke instinct om zijn familie en vrienden te redden.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl