Actie: X-men Origins: Wolverine
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: X-men Origins: Wolverine (X-Men Origins: Wolverine)
Genre: Actie, Thriller
Cast: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Liev Schreiber, Lynn Collins, Dominic Monaghan, Danny Huston
Bioscoop première: 28-04-2009
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Gavin Hood
Duur van de film: 120 min.
Productie jaar: 2009
Distributeur: Fox (NL)
Officiële website: http://www.x-menorigins.com
Regionale website: http://www.x-menorigins.nl/
Plot beschrijving: In X-MEN ORIGINS: WOLVERINE, het eerste deel uit de X-Men-saga, wordt Wolverine in een heldhaftige revolutie verenigd met andere legendes uit het X-Men-universum. De mutanten strijden samen tegen krachtige vijanden, die vastbesloten zijn hen uit de weg te ruimen.
Hugh Jackman neemt weer de rol op zich die hem een sterrenstatus bezorgde: hij is Wolverine, de sterke vechtmachine met genezende krachten, ijzerscherpe klauwen en een innerlijke razernij. X-MEN ORIGINS: WOLVERINE blijft trouw aan de sfeer van de X-Men-films met balans tussen spektakel en realiteit, terwijl emoties en relaties worden uitgediept.
In de film wordt een team van mutanten geïntroduceerd, waaronder een aantal naar wie de fans al een tijd uitkijken. We maken kennis met Team X, een geheim militair kader dat geheel uit mutanten bestaat. De leden zijn: Wolverine, zijn broer Victor Creed – alias Sabretooth, een verwilderd wezen met onvoorstelbare krachten, Wade Wilson – later bekend als Deadpool –, een hightech huursoldaat die een meester is in zwaardgevechten en Agent Zero, een expert-spoorzoeker en dodelijke scherpschutter.
X-MEN ORIGINS: WOLVERINE gaat ook over de tragische romance van Logan met Kayla Silverfox. Door Kayla’s noodlot raakt Logan betrokken bij het beruchte Weapon X-programma, een topgeheim, miljarden kostend militair experiment waarin Wolverine en andere mutanten de sleutelfiguren zijn. De andere deelnemers aan het experiment zijn Gambit, een jonge Scott Summers (later bekend als Cyclops), Emma Frost, een mooie, jonge mutant en de eerdergenoemde Deadpool, in wie Wolverine zijn ultieme uitdaging vindt.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl