Actie: Kick
Film Trailers by Filmtrailer.com
Titel: Kick
Genre: Actie, Komedie
Cast: Nicolas Cage, Mark Strong, Aaron Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse
Bioscoop première: 15-04-2010
Land van productie: Verenigde Staten
Geregisseerd door: Matthew Vaughn
Duur van de film: 106 min.
Productie jaar: 2010
Minimale leeftijd: 12 jaar
Distributeur: A-Film Distribution
Officiële website: http://www.kickass-themovie.com
Regionale website: http://kick-assthemovie.nl
Plot beschrijving: Kick-Ass is een superhelden-actie comedy met een gewelddadige twist. Kick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: ‘Kick-Ass’. Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen één probleem: Kick-Ass heeft absoluut geen superkrachten.
In de hoofdrollen: Aaron Johnson als Kick-Ass, Superbad acteur Christopher Mintz-Plasse als Red Mist, Nicolas Cage in Batman outfit als Big Daddy en Chloe Moretz als Hitgirl. De Britse regisseur Matthew Vaughn produceerde eerder films zoals: Snatch en Lock Stock….
De productie van Kick-Ass is deels in handen van Brad Pitt via zijn productiemaatschappij Plan B. De stripheld Kick-Ass is in het leven geroepen door de schrijver Mark Millar en de legendarische tekenaar John Romnita Jr. (zoon van de bedenker van Spiderman). Kick-Ass laat zien wat er met je gebeurt als je écht een superheld probeert te zijn….

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.

Advertentie

Actueel nieuws 24/7

Advertentie

Leuke Filmpjes

Tip
gratis!
Tickets
Pagerank bluebird www.1001filmpjes.nl